Tatil İçin Öneriniz?

Kodla Büyü

omerbilgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yurt içinde tatil yapmak için bütçeyi zorlamadan ekonomik ve dinlendirici yaz veya kış tecrübelerinizden faydalanabilirmiyim?

Yazın şuraya gidilir. Kışın şu kaplıca iyidir veya şu ili gezmek için 3 gün yetmez en az 1 hafta kalınmalı ve şuralar mutlaka ziyaret edilmelidir şeklinde bir araştırma yapıyorum.
Nereye gitmeli?
Nerde kalmalı?
O ilin meşhur yemeği nedir? Ve hangi lokanta tavsiye ediyorsunuz gibi sorulara cevap arayalım.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu yaz istanbula gittik kaldığımız yer sultanahmet camii civarında bir yerdi. Aslında sağlık nedenyile istanbula gitmiştik ama gitmişken de gezeriz diye düşündük fakat planlama yapmamıştık tabi. Meğer civarda bir sürü gezilecek yer varmış biz son gün öğrendik :) zor şer Ayasofyayı ve topkapı sarayını ziyaret edebildik. Yerebatan sarnıcı da o bölgedeymiş onu göremeden dönmek zorunda kaldık.

Bu sebeple şuna karar verdim önce gezilecek yerleri tespit etmeli planlama yapmalı ve ona göre hareket edilmeliymiş.

Bu araştırmayı hem kişisel hemde başkalarına da faydalı olabilir düşüncesiyle bu forumda başlatmak istedim. Bu forum malum öğretmenlere yönelik olduğundan herkes yazın bir planlama yapar veya 15 tatilde. Birbirimize fikir verebilirmiyiz düşüncesiyle, umarım faydalı olur.

Geri