Tatil İçin Otel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pigacu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pigacu

Aktif Üye
Sayın hocalarım, silifke taraflarında ailece gidebileceğim içkisiz, russuz, denize sıfır otel arıyorum. Bilen, gören, bulan varsa yardımlarını bekliyorum. :roll:

susanoğlu'nda denize sıfır gümüş otel var. silifkeye çok yakın. yalnız denizi geçen sene gittiğimizde acayip pisti. girmek mümkün değildi. sabah çok erken saatlerde girilmesi gerekiyor. hatta o saatlerde bile kirli olduğunu gördüm. gümüş otelde kahvaltı dahildi. fiyatlarıda uygundu. ama dediğim gibi deniz çok kirli..

hımmm, teşekkürler. kirli bir deniz, sanırım silifkeyi tatil listesinden çıkarmak lazım.

hocam ben mersinliyim,kızkalesi çevresinde baya otel var , sakin bir yer istersen boğsak civarı var.

ben de silifkeliyim. her zaman pis değil denizimiz.yani bazen yosunlar çok oluyor, o zaman kirli oluyor. bir de ne zaman gideceğinize bağlı. eykülde ve haziranda çok temiz ve sakindir. susanoğlu çok güzel bir yer tatil için. yapraklı koy var mesela orada yüzme bilen için birebir, harika bir yer. tavsiye ederim. otel olarak da mediterranean otel var, efes otel var, daha çok pansiyon var ama tercih ederseniz eğer. Krili diyen arkadaşın şansına denk gelmiş.

Geri