Tatil moduna erken mi girdik

Kodla Büyü

sas7979

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Aynı durum bizim okuldada var iki haftalık müfredat gittiği gibi kendi sınavlarımız ortak sınavlar derken 2 haftada ordan gitti resmen 1 aylık müfredat gitti sonrada deniyor ki niye başarısısız disiplin yok ki...

Çocuğun 8 zayıfı var. Son sınavlardan 4 tanesine girmedi. Ama yıl sonu karne ortalaması 50'nin üzerinde olduğu için telafi sınavlarına da girmesi gerekmiyor. Sınıfı geçiyor. Sistem bu durumdayken çocukların okula gelmesi gerekir mi?

mevcut sistem onu istiyor zaten hocam , şu an gezdiğim tüm okullar yukarda hocamın bahsettiği şekilde bahçe öğrenciyle kaynıyor öğretmenler evrak doldurma peşinde herkeste bir rahat lık var ,

Başarıyı evrak kürek zımbırtılarıyla uğraşarak yakalayabileceğini düşünen eğitim sisteminin sonucu bunlar.

Sınavı erken yapmayınca da e okulda boğulup kalıyorsun hocam 2 ucu ballı değnek anlıycan..

sınavı geç yapmamızı idare de istemiyor ki,,bize 22 mayısta sınavlarınız bitsin dendi.biz de ona göre bitirdik,,hatta bazı arkadaşlar 25inde yaptı diye okulda öğrenciler yarım yapalak geldi sınavlara

hererde durum böyle,
milli eğitim sağolsun.
teog da erken yapıldı bana göre

Geri