tatil otel önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 6fatma8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

6fatma8

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar islami tatil önerisi olan varmı uygun fiyata olacak ama

evet hocalarım tatile giden yokmu aranızda hiç önerebileceğiniz güzel bir yer varmı balayı için bilhassa

kemer-belvü resort hotele gitmiştik balayı için memnun kalmıştım, kemere çok yakın, yemekleri de gayet iyiydi. fiyatı da o zaman uygundu. 2010 yılında gitmiştim

antalya-kemer

la mer art hotel...
2012 yaz ordaydım yeşilin ve mavinin ve huzurun ortak adı....

bir öğretmenin yaz sezonunda bahsettiğiniz tarzda adam gibi otellere gitmesi çok zor. gurbetçiiler ailecek gelerek dolduruyor kontenjanları fiyatlar uçuyor
dişini sıkıp gitsen de günlük verdiğin 400 tl den eğlenmeye icin atmaz

http://www.sahinnparadise.com/

Biraz pahalı hocam.Bizde balayı için rezervasyon yaptırdık 5 gece 4 gün. Tavsiye üzerine aldık. Başka otellerde daha fazla kalacağımıza az olsun ama içimize sinen bişi olsun istedik. İslam ülkesinde diğer harcamalar gibi tatil de pahalı :verymad: :verymad: :verymad:

aynen hocam bende içime sinsin istiyorum ama dedğiniz gibi biraz teşvik edici olmalılar fiyatlar çok fazla gerçektende bir islami otele yakıştıramadım

alibaba37' Alıntı:

Biraz pahalı hocam.Bizde balayı için rezervasyon yaptırdık 5 gece 4 gün. Tavsiye üzerine aldık. Başka otellerde daha fazla kalacağımıza az olsun ama içimize sinen bişi olsun istedik. İslam ülkesinde diğer harcamalar gibi tatil de pahalı :verymad: :verymad: :verymad:

Hocam İslami istediği iiçin yazdım yoksa ben kendim gitmem. Ben şehir içlerinde 4 yıldız bir otelde kalırım. Hem akşiamları gittiğim şehri gezerim. Hemde daha ucuza kalırım. hatta Türk müşterisi az olanı tercih ediyorum. Eşim kapalı olunca ingilizler daha medeni bakıyorlar...

atungad' Alıntı:
alibaba37' Alıntı:

Hocam İslami istediği iiçin yazdım yoksa ben kendim gitmem. Ben şehir içlerinde 4 yıldız bir otelde kalırım. Hem akşiamları gittiğim şehri gezerim. Hemde daha ucuza kalırım. hatta Türk müşterisi az olanı tercih ediyorum. Eşim kapalı olunca ingilizler daha medeni bakıyorlar...

Mantıklıca...Yapılabilitesi de yüksek :D İlk defa tatile gidicem nasip ederse rabbim. Araba olsa dediğinizi yapmak daha kolay ve eğlenceli olurdu kanımca. ALLAH sağlıklı huzurlu mutlu bereketli günler versin herkese inşaALLAH

alibaba37' Alıntı:

hocam siz nereye rezervasyon yaptırdınız balayı için

Ben daha önce Selçuk'ta Burç Club'a gitmiştim. Fiyatları diğerlerine göre çok uygundu. Otelin imkanları ve çevresi güzeldi. Deniz kenarı, ayrıca Efes'e çok yakın. Hizmetten de memnun kalmıştım. Alanya Bera'da da kaldım orası daha güzel fakat daha pahalı. Erken rezervasyon yaptırmak fiyat açısından avantaj oluşturabilir. Bu sene çeşme familia oteli tavsiye etmişlerdi gitmek nasip olmadı. buralardan fiyat alabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin...

fjunior' Alıntı:
Ben daha önce Selçuk'ta Burç Club'a gitmiştim. Fiyatları diğerlerine göre çok uygundu. Otelin imkanları ve çevresi güzeldi. Deniz kenarı, ayrıca Efes'e çok yakın. Hizmetten de memnun kalmıştım. Alanya Bera'da da kaldım orası daha güzel fakat daha pahalı. Erken rezervasyon yaptırmak fiyat açısından avantaj oluşturabilir. Bu sene çeşme familia oteli tavsiye etmişlerdi gitmek nasip olmadı. buralardan fiyat alabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin...
bera pahalı çeşme familiada yer kalmamış burç clubda fiyat yazmıyo :(

6fatma8' Alıntı:
fjunior' Alıntı:
bera pahalı çeşme familiada yer kalmamış burç clubda fiyat yazmıyo :(

burç club a giderken beş altı tane sineksavar losyon alın, mübarekler sanki sivri değil mutant, her akşam bütün otel ilaçlanıyordu, ama bahçede sivri sinekten oturup doğru düzgün çay içemedik.

hocam turizm firmalarına gidin sizi istediğiniz gibi yönlendirirler. Ben her yıl tatile giderim ama paramı henüz 5 yıldızlı otele verip orada 5 gün çakılı kalmadım çok sıkıcı. Otele sadece uyumak için gidiyorsanız lükse gerek yok orta olsun yeter. Geçen yıl kişi başı 2000 lira harcadık tatilin süperini yaptık ama konaklamaya çok para vermedik bazı yerde geceliği 30 liraya bile kaldığımız oldu. Ben çıkıp gezmeyi seviyorum otele vereceğim parayla dışarıda da istediğim gibi gezip eğlenebiliyorum. Dışarıda kendi islami ölçülerinizi de belirlersiniz zaten. Ama gideceğiniz balayı ise bilemem sabit kalmakta yarar var.

balayına gidecem hocam o yüzden sabit olacak tabi :)
alanya berada karar kıldım gibi :)

Geri