Tavsiye Edebiliceğiniz Yazıcı Markası ve Modeli?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan maki02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

maki02

Aktif Üye
Arkadaşlar okul için yazıcı almayı düşünüyoruz.Tavsiye edebiliceğiniz bir yazıcı markası ve modeli var mı?Teşekkür ederim.

evet ya dolu toner aldık biz 100 sayfa yazdı bitti toner?kaç sayfa yazıyor gerçekten bukadar az mı?

Kaç sayfa yazdık bilmiyorum ama karne vs de yazdırdık hala kullanıyoruz. 400-500 yazdırmışızdır.

"Brother" yazıcıyı ben de yeni duydum ama bilgisayarcı arkadaşlar özellikle tavsiye etti.

HP Jaserjet 1018 veya 1012 tek geçerim hiç sorun çıkarmadan bir toner ile 1000 sayfa çıktı temiz....

Okul için Hem tarayıcı hemde yazıcı ( fotokopili) Samsung scx-4300 modeli uygun olur... biz kullanıyoruz çok kullanışlı..

Brother eski markadır. İyi markadır. Ben evde çok fonksiyonlu CANON İ SENSYS MF4140 kullanıyorum. Dolu toner geliyor. 2000 e yakın sayfa çıkarıyor. Tekrar dolduruken sorun çıkartmıyor. 15 liraya doldurtabiliyorsunuz. Fx10 toner kullanıyor. Sanırım şimdi satılmıyor ama aynı serinin üst modellerine bakabilirsiniz. İ SENSYS serisi güzel bir seridir. Tavsiye ederim.

ben geçen ay xerox phaser 3117 aldım oldukça memnunum gayet hızlı bir yazıcı toner yarı dolu geliyor yıllık planları yazdırdım çok fazla çıktı almamış olsam da toner henüz bitmedi.

HL 2040 tavsiye edebilirim ben de
toner dolu geliyor ve ort. 2500 sayfa çıktı alınabiliyor deniyor.

hp ninkiler daha dayanıklı oluyor alırsan lazerli püskürenlerden al onlar hiç donmuyo benim hp tonerli var bir işe yaramıyor doldutturuyom hemen geri kuruyo benden tavsiye bu tşk

samsung ml1610 okul için en uygunu tonerde chip yok doldur doldur kullan, toner save modunda tek tonerle 5000 sayfa basabiliyor

Geri