Tavsiye Kitap...

Kodla Büyü

şeyma

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okuyup ta tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı? Bazen elimde kitap kalmıyor, almak istediğimde sadece arkasına bakmak yeterli olmuyor. Okuyupta gerçekten okunması gerekir dediğiniz kitaplar hangileri?

sadece bir tavsiye,
hergüne en az bir sayfa okuyarak, kendinize böyle bir hedef koyayarak hem disipline etmiş olursunuz hem de okuduğunuz yerde kazanç sağlamış olursunuz maddi&manevi..kitap okumayı sevenlere gelsin bu fikir,
1haziran 2012, her güne en az bir sayfa (mazeretsiz, geçerli mazeret var ise, ertesi gün okunduğunda onun telafisi yapılamak koşuluyla) sloganıyla okumaya başlanabilir..
kitabın adı, Kur'an-ı Kerim...

İnşaallah dediğiniz gibi olmalı gerçekten. Çok ta güzel olur. Her gün en az bir sayfa okunmadan uyunmamalı..

EynelMefer' Alıntı:
sadece bir tavsiye,
hergüne en az bir sayfa okuyarak, kendinize böyle bir hedef koyayarak hem disipline etmiş olursunuz hem de okuduğunuz yerde kazanç sağlamış olursunuz maddi&manevi..kitap okumayı sevenlere gelsin bu fikir,
1haziran 2012, her güne en az bir sayfa (mazeretsiz, geçerli mazeret var ise, ertesi gün okunduğunda onun telafisi yapılamak koşuluyla) sloganıyla okumaya başlanabilir..
:++: :alkis:

hocam hangi tarz kitaplardan hoşlandığınız önemli ama ülke ve buna paralel dünya siyasi tarihiyle ilgileniyorsanız benim hayran kaldığım bir kitabı tavsiye ediyorum her türk gencinin bilmesi gereken gerçekler anlatılmış bu kitapta..
Bir Millet Uyanıyor serisinin 5. kitabı

Küresel Haçlı Seferi
Yazar:Arslan Bulut

İskender PALA'dan OD ile ŞAH ve SULTAN güzel kitaplar.....

Elif ŞAFAK ŞEMSPARE
Jean-Christophe Grangé son kitabı Sisle Gelen Yolcu siparişimi verdim kitapları bekliyorum....

sadece bir tavsiye,

2 aydır mealiyle birlikte gidiyorum. biraz ağır ilerliyor insan ama anlaya anlaya gettiği için o da

Hocam Anadolu Türk tarihini öğrenmek istersen 12 ciltlik merhum Mustafa Necati SEPETÇİOĞLU' nun "Dün ki Türkiye Dizisi"'ni tavsiye ederim...
dünkü türkiye dizisi : kilit, anahtar, kapı, konak, çatı, üçler-yediler-kırklar, bu atlı geçide gider, geçitteki ülke, darağacı, sabır, ebem kuşağı, gece vaktinde gündönümü.

Geri