fantasio' Alıntı:bende fujifilm finepix s5700 mü 5500 mü öyle bi makina var.Düğünüm için fotoğrafçılara kızdığımdan almıştım.Maşallah bana mısın demiyor.Yarı profesyonel bir makina,kullandığımdan dolayı fuji tavsiye ederim diğerlerini kullanan arkadaşlara sormak lazım.fujinin fiyatı da çok cazip diğer alışveriş sitelerine bakın fuji s1800 için daha uygun fiyatlar gördğümü hatırlıyorum
baynadir' Alıntı:canon panasonic vs hikaye kardeşim... ASKERLİĞİNİ YAPAN YADA UZUN DÖNEM YAPAN DİYEYİM NİKON MARKASININ DEĞERİNİ VE KALİTESİNİ İYİ BİLİR ...
NİKON TEK GEÇERİM...
evet zooma takılmamak lazım o arttıkça bu tür makianlarda kalitede düşüyormuş....yalnız z75e göre Panasonic FS11 çok ileri düzey bir makina siiznkine benzer bir samsung vardı şimdi bakıyorumda epeyce fark var...deniz0945' Alıntı:Evet haklısınız makineler büyüdükçe sıkıntı artıyodur muhtemelen. Bende Casio Z75 vardı 3-4 yıl oldu alalı ama performansı artık tatmin etmiyor. Bugün fujileri teknosada inceleme fırsatım oldu güzel makineler. Yalnız s1800 alacak arkadaşlara bi bilgi video 640*480 HD maksimumu. S1700 optik zoom daha az ama 1280*720 HD video çekimi yapıyo.
Bilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar... Fuji S1700 ü gold dan alacam. Teşekküler