TAYİN DÖNEMİNDE YER DEĞİŞTİRECEK EBİTEFO ADAYLARININ DURUMU

Kodla Büyü
görevlendirme 30 hazirana kadar diyor. Ondan sonraki görevlendirmeye başvurabilir miyiz?

Görevlendirmesini hiç gitmeyecekmiş gibi istesin. Sonrada tain istesin. Görev taini engellemez . Daha önce görevlendirme alması ileriki görevlendirmelerde avataj sağlar.

Sonrada gittiğin yerde puan sırasına göre 30 hazirandan sonra görev istersin tekrar.

Çok sıkıldım bu konudan suyu çıktı bi faydası varsada bundan gayrı bana faydası olmaz çok sıktı bu muhabbet istemedim görev yapacak onlarca adam var onlar yapsın paşa gibi kafanızı karıştırmayın sıkıntıya değmez bence

şu görevlendirme işlerini niye tayin dönemine denk getiriyorlar ki. Tayin dönemi bitsin ona göre herkes görevlendirme isteyebilsin. 2006 EBITEFO sınavı da yer değiştirmeler yüzünden iptal edilmişti. Hala akıllanmamışlar, engellesinler şimdi bu kaosu bakalım, nasıl yapacaklarsa

birde il dışı tayinleri var ondan nasıl olacak acaba.valla şu işleri düzgün yapmayı akıl edecek kimse çalışmıyor mu.
gerçi ne yapsalar beğenmiyenlerimiz çıkar herzman... :)

yapılacak iş basitti: tayin döneminden sonra başvuruları al eylül de sınavı yap ekimde görevlendirmeleri başlat. Yeniler gelene kadar eskilerde devam etsin...Şimdiye kadar olduğu gibi....

haklısınız valla 1 temmuzda görevlendşrme olursa tayinciler ne olcak yani
ben oldum eğitici ama bunları okuduktan sornra hepsinden vazgeçtim
öğretmenliğe ve yeni atanacağım yere devam

Geri