TAYİN HAKKINDA BİLGİ LÜTFEN ???

Kodla Büyü

untimely

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. şubat döneminde eş durumundan tayinim çıktı. şimdi eşimin doğu görevi kalktığında otomatikmen benimde doğu görevim kalkacak mı ? birde yeniden başka bir yere tayin istemem için eş durumundan tayin istediğim için eşimin doğu görevi kalkınca benimki kalksa bile, benim tayin istemem için 3 yıl beklemem mi gerekecek bu konuda bilgsi olan değerli arkadaşlarım bir paylaşım yaparsa şimdiden teşekkür ediyorum.

hocam eş durumunda 3 yıl şartı yok..önce eşinizin doğu görevi biterse o gider, siz peşinden 3 yılınız dolmasa bile gidebilirsiniz(tabii gideceğiniz yerde norm varsa)...

hocam ben tam izzah edemedim galiba. aslında şunu sormak istedim ben kendim tayin isteyebilirmiyim eşimin doğu görevi kalkınca ? teşekkür ediyorum

Hocam şubat ayında eş durumundan eşinizin yanına gelmişsiniz zaten, bundan sonra 3 yılı doldurduğunuz zaman istediğiniz yere kadro açıldığı sürece tayin istersiniz ya da eşiniz 3 yılı doldurur o gider ondan sonra da siz onun yanına tekrardan gidersiniz...

tahminimce il içi tayin istersiniz ( eşinizle aynı ilde ) ama il dışı isteyebileceğinizi zannetmiyorum.
-konu ile ilgili net bir bilgim yok, belki yanlış biliyorum-

Sanki kılavuzlarda tayin şartları arasında zorunlu hizmetin kalkması şartı vardı.

eş durumunda zorunlu hizmetin kalkmaması lazım, sadece erteleniyor diye biliyorum.

bilgileriniz için teşekkür ediyorum hocam paylaştığınız için ama asıl sormak istediğim şu şimdi ben şubatta eş durumundan tayin olarak geldim eşimin yanına, eşimde doğu görevi yapıyor. eşimin doğu görevi 1 sene sonra kalkacak. bu durumda EŞİM DEĞİLDE BEN il dışı tayin isteyebilecekmiyim eşimin benim tayin istediğim yere gelmesi daha kolay olacak çünkü...durum bundan ibaret.yoksa eş durumundan tayin hakkı kullandığım için 3 yıl burada çalışmam gerekecek mi?eşim tayin isteyince ben 3 yıl beklemeden tayin isteyebiliyorum onu biliyorum. olurda bilgisi olan varsa cevap verirse teşekkür ediyorum çok sağolun.

untimely' Alıntı:
bilgileriniz için teşekkür ediyorum hocam paylaştığınız için ama asıl sormak istediğim şu şimdi ben şubatta eş durumundan tayin olarak geldim eşimin yanına, eşimde doğu görevi yapıyor. eşimin doğu görevi 1 sene sonra kalkacak. bu durumda EŞİM DEĞİLDE BEN il dışı tayin isteyebilecekmiyim eşimin benim tayin istediğim yere gelmesi daha kolay olacak çünkü...durum bundan ibaret.yoksa eş durumundan tayin hakkı kullandığım için 3 yıl burada çalışmam gerekecek mi?eşim tayin isteyince ben 3 yıl beklemeden tayin isteyebiliyorum onu biliyorum. olurda bilgisi olan varsa cevap verirse teşekkür ediyorum çok sağolun.

tabi ki istemeyemezsiniz hocam, 3 yıl şartı olmaması sadece özür durumunda geçerli oluyor, yine de ilçe mem e bağlı bir durum, kabul ettirebilirsiniz belki, ısrar edin, şansınızı deneyin ama benim bildiğim olmaz o iş.

untimely' Alıntı:
sağolun hocam bilgi için ama ilçe mem le ilgisi nedir ki bu konunun ?

hocam siz netten isteyebilirsniz istersiniz, okul onaylar, ilçe mem onaular, onu gören il de onaylar tayininiz çıkar gider, biri dava açmadıktan sonra fark edilmezse kimse bişey bilemez. çok acayip tayinlerin çıktığı yerler duyuyoruz bazen, aptalca yolluk ödemeleri vs.. ilçeden ilçeye farklılıklar olabiliyor. Bazen de hakkınız olduğu halde ilçe yanlış yorumlayıp, onaylamayabiliyor. Ama sizin işiniz zor bence, çünkü normal dönemde size internette tayinin açılmaması lazım 3 yıl şartı nedeni ile.

Hocam anladığım kadarıyla sizin doğu göreviniz kalkmamış, o yüzden siz tayin isteyemezsiniz.. Eşinizin doğu görevi kalktığında sizin de kalkmış olmuyor.. Ancak eşiniz tayin ister siz de onun yanına gidebilirsiniz..

3 yıl dolmadan zor hocam.. normunuzu indirtir veya düşerse her yer açılır..

Geri