Tayin İle İlgili

Kodla Büyü

mahmutemre2211

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Herkese merhaba,

Arkadaşlar ben şu anda Elazığ İli Maden İlçesinde çalışıyorum. Zorunlu hizmetimi yapıyorum. Bu sene 3. senemi dolduracağım inş. Okulumun Hizmet Bölgesi : 2 Hizmet Alanı : 5

2 sorum olacak:

1. Kayseride yine zorunlu hizmet olan, hizmet bölgesi:1 hizmet alanı:7 olan bir okula tayin isteyebilir miyim? ( yani eş değer derken illa hizmet bölgesi ve hizmet alanı aynı mı olmak zorunda, yoksa yeterki zorunlu hizmet bölgesi olsun yeter mi? )

2. Eşim de öğretmen, aynı okuldayız, o da zorunlu hizmetini yapıyor henüz bitmedi, yanıma eş durumundan gelmek isterse illa ki aynı ilçe mi olmak zorunda, yoksa Kayseri' de heryeri yazabilir mi? Zorunlu hizmetini bitirmediği için soruyorum?

Teşekkürler...

hizmet bölgesi ve hizmet alanı eşit olmak zorunda değil,gittiğiniz yer zorunlu olsun yeterli..
eşinizde yanınıza gelmek isterse illa aynı ilçe olmak zorunda değil başka biyerde olabilir...
bu arada hizmet puanınız kaç hocam?bende belki kayseri düşünebilirim

aynenbadi' Alıntı:
hizmet bölgesi ve hizmet alanı eşit olmak zorunda değil,gittiğiniz yer zorunlu olsun yeterli..
eşinizde yanınıza gelmek isterse illa aynı ilçe olmak zorunda değil başka biyerde olabilir...
bu arada hizmet puanınız kaç hocam?bende belki kayseri düşünebilirim

Verdiğiniz bilgiler beni baya mutlu etti hocam :)

Benim şu an 71 puanım var hocam, sizin ki kaç? Kayserili misiniz hocam?

kayserinin doğu yerlerini ve kayseriye yakın (gemerek-yenicubuk)falan istemeyi düşünüyordum..
sizin puanınız benden fazlaaa,benm şuanda 64 :)

Geri