Tayin isteme (vekaleten)??

Kodla Büyü

tcoalngsau

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var.Daha önce vekaleten hiç tayin istemedim.Şuan memleketteyim ve görev yerimde uzaktayım. Tayin isterken mebis ekranında nereleri işaretlemem gerek nelere dikkat etmeliyim? bu şekilde tayin isteyen birisi yardımcı olabilirse sevinirim

iyide hocam özgürseniz asker falan degilseniz tayin istemede vekalete gerek yoktur. mebbis üzerinden işlemlerinizi yapacaksınız herhangi bir vekalet butonunu falan işaretlemeyeceksiniz sonra okulunuzu arayacaksınız onaylayacaklar sonra takip ekranından kontrol edeceksiniz silsile you ie ilçe onaylamışmı il onaylamışmı diye.

hocam hiç yapmadım o yüzden tam vakıf değilim işte.Bu sene ilk defa memleketinde olanlar başvuru yapabilecek denildiği için kafam karışık.tşkler

normal tayin olayı işte , okul çıktıyı alıyor mebe gönderiyor .... aynı olay yani farkı imza kısmı eksik kalıyor tayin çıkarsa imzalıyorsunuz veya istersinz okulda biri imzalayabilir

çok tşkler arkadşlar.peki bu beyana dayalı bilgiler kısmı özel durumu olanlar için mi.Ben normal iliçi istiyecem.Bu açılan menüde beni ilgilendiren bişey yok galiba. Boşmu bırakıyoruz bu kısmı?

Ekli dosyalar

• aa.jpg
    aa.jpg
    190.3 KB · Görüntüleme: 628
Geri