tayin isteme yardım

Kodla Büyü

serap4

Aktif Üye
Arkadaşlar seneye okulum kademeli olarak ilkokul olacak yani seneye 5ler gidecek birdahaki seneye de 6-7-8 ler.bu sene okulda kalırsam toplam 26 saat dersim olacak.46 puanım var bu puanla il dışı tayin istesem bile çıakcağını sanmıyorum.o sebeple il içi tayin isteyebilicem sadece.Sizce bu sene okulumda kalıp seneye mi isteyeyim yoksa bu sene mi isteyeyim?
derdimi anlatabilmişimdir umarım =)

serap hocam merhaba. aynı durumdayız ben büyük olasılık okulumda kalacam. il dışı düşünüyorum çünkü. ve eğer normlar güncellenirse il dışı olma olasılığı yüksek. çünkü bugüne kadar norm açmayan okullar bile norm açmak zorunda kalacaklar artık.bizim branş için eski günlerdeki gibi puanların çok yüksek olmasına gerek kalmayacak diye düşünüyorum

Öncelikle kafanın rahat olacağı, istediğin il içi bir okula tercih yap. Seneye eğer okulundan memnun kalmazsan il dışı tercih yaparsın.

Hocam bu sene 5-6 zorunlu olması nedeniyle normlar bizim için güncellenecek ve umudum odur ki il dışında da il içinde de bizlere açılacak okul sayısı artacaktır. Bence endişelenmeyin ve kılavuzun yayınlanmasını bekleyin.

benimde çok yüksek değil ama bundan 2 yıl önce 55 puanla il dışına giden arkadaşlarımız olmuştu. şimdi güncel normlar olduğunda neden yine aynı puanlara düşmesin.üstelik 2 yıl öncesine göre daha çok açılacağını düşünüyorum normlar güncellenirse

Geri