tayin olurken, lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cmos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar tayin olduğunuz okuldan gitmeden önce hangi bilgisayarın ne gibi özelliğe sahip olduğunu yazarsanız sevinirim. gittimiz okullardaki yapıyı anlayıncaya kadar bayağı bir zaman kaybediyoruz.
örnek: kasanın içindeki ram'i şu kasaya taktım. gibi. ya da bu kasaya giden ağ kablosu direk switch'ten gidiyor gibi. ya da kullanılmayan bu klavye sağlamdır/sağlam değildir gibi.

teşekkürler.

Öğrencilerin genel durumu,ilgi ve beceri düzeyleri , öğrenci ve velilerin Bilişim Teknolojileri dersine karşı bakış açıları... gibi konularda, yeni okula alışma sürecinde, eski bilgilere ihtiyacınız olacaktır.

öğrenci bilgileri çok önemli hocam haklısınız. bir sayfalık bir not bile bırakılabilir giderken. şifreler vs mutlaka bırakılmalı. bazı idareler unutuyor kaybediyor falan.

Aynen hocam, ben bırakmıştım, ayrıldığım okulla ilgili bilgisayar bilgisayar tüm bilgileri, zümreleri, sicil fişlerini,

Ancak benden sonra gelen kişisel beceriksizliği yüzünden eline yüzüne bulaştırmış, Süleyman Said hocama buradan selamlar. Telefon numaram kendisinde olmasına rağmen arayıp sormamıştır, notları görmediyse en azından CD'lerin ne işe yaradığını söylerdim.

neymiş ben öyle bırakışım bilgisayarları, falan filan,... Halbuki hangi bilgisayarda ne bozuk, mesela "Pc1 bilgisayarda IDE pin'leri bozuk, sabit diski çıkarmayınız, kablosuyla taşıyınız", "Pc8, 3 , 5 , 6 , 9 ve anaPC Ram'leri hastane bilgisayarlarından geldi.",.... gibi
Yaz tatilinde ne olduysa Lab'a.

Şimdiki okulumdan da ayrılırken benzer şekilde bırakacağım.
Yani diyeceğim, karşıdakinde biraz istek olsa, iyi olurdu, Sırf maaş için bu işi yapanlar var. Özverili ve düşünen öğretmen bulmak zor, BT dahî olsa.

Cömezime hakaret içerikli yazısına yazdığım cevap;

Cömezime hakaret içerikli yazısına yazdığım cevap;

hacksaydo' Alıntı:
Bana takdir ve teşekkürlerini sunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim...

ercinc98' Alıntı:

Erçin hocam siz misiniz yoksa? Bu konuda sizin bana bıraktığınız laboratuvardan bahsetmiştim... :)
Bana o laboratuvarı o şekilde bıraktığınız için size ayrıca teşekkür etmek istiyorum... :D

Öğretmenliği sadece bir iş olarak gören saygıdeğer, pek muhterem, vs..vs.. (ne desem acaba? öğretmen desem :S, arkadaş desem :S ....... :S ) kişiye diyecek bir sözüm yok!!!

said hocam , öncelikle tebrik ederim.

Ancak o (eski) Laboratuarın tüm ekipmanları ve donanımı çalışır vaziyette bıraktım. Ayrıca ve bilhassa haziran ayında kararnamem gelmesine rağmen 10 gün daha kaldım ve diğer işlerimle beraber laboratuarı son bir kez gözden geçirdim. Sadece öğretmen bilgisayarında sabit disk problemi vardı.

2006-2010 yılları arasında da değil okul bütün ilçeye yetişmeye çalıştım. vatandaş, veli , Öğretmen arkadaşlarımzın (en azından benden yardım isteyen herkese) bilgisayarları dahil.

Aşağıdaki söz pek hoş olmamış.
"Öğretmenliği sadece bir iş olarak gören saygıdeğer, pek muhterem, vs..vs.. (ne desem acaba? öğretmen desem :S, arkadaş desem :S ....... :S ) kişiye diyecek bir sözüm yok!!!"

beni sevmeyenlerle sohbet kesmişsiniz.
Adamını tanı dostum, herkese inanma.

ercin hocam. ilk geldiğimde o bilgisayar laboratuvarında bir tane çalışan bilgisayar yoktu. siz belki olabilecek en iyi şekilde bırakmışsınızdır ama ben geldiğimde resmen hüsrana uğramıştım. 2 tane bilgisayar sadece windows 98 çalıştırıyordu onların da çalıştığını sadece 1 kere gördüm.

"Öğretmenliği sadece bir iş olarak gören saygıdeğer, pek muhterem, vs..vs.. (ne desem acaba? öğretmen desem :S, arkadaş desem :S ....... :S ) kişiye diyecek bir sözüm yok!!!"

Bu sözüm de size değildi. İlk geldiğim zamanlarda bana sizin hakkınızda olumsuz şeyler söylediler durdular ve ben de inandım yani laboratuvarı o halde kim görse inanırdı. Ama zamanla sizin haklı olduğunuza kanaat getirdim. O sözüm de bizim emeklerimizi görmeyen sadece işleri düştüğünde yağ çekip işlerini bitirme gayretinde olan, işlerini gördükten sonra da arkamızdan demediklerini bırakmayanlaraydı. Benim de İlçeye çok büyük katkılarım oldu. Kendi okuluma yeni bir bilgisayar laboratuvarı kurdum. bahsi geçen öğretmenlerden bir tanesi de şu masanın ucundan da biz tutualım da yardımcı olalım demedi. Yanıma Sadir Abiyi verdiler onunla da iş nasıl olursun tahmin edersin. 18 bilgisayarlık laboratuvarın ağ kanallarını duvarlara monte etmek dahil A dan Z ye hepsini kendim yaptım. Ama nerdeeeee...

Neyse Ercin hocam sizi bu sene gayet iyi anladım. Sözlerimde kusurlarım varsa size karşı affola. Selametle kalın

cmos' Alıntı:
arkadaşlar tayin olduğunuz okuldan gitmeden önce hangi bilgisayarın ne gibi özelliğe sahip olduğunu yazarsanız sevinirim. gittimiz okullardaki yapıyı anlayıncaya kadar bayağı bir zaman kaybediyoruz.
örnek: kasanın içindeki ram'i şu kasaya taktım. gibi. ya da bu kasaya giden ağ kablosu direk switch'ten gidiyor gibi. ya da kullanılmayan bu klavye sağlamdır/sağlam değildir gibi.

teşekkürler.
8)

Geri