Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,833 11 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar iliçi tayin istiyorum 2013 ağustos atamasıyım 3 ay da ücretsiz izin almıştım bu durumda isteyebilirmim ücretsiz izinler sorun olur mu
Arkadaşlar iliçi tayin istiyorum 2013 ağustos atamasıyım 3 ay da ücretsiz izin almıştım bu durumda isteyebilirmim ücretsiz izinler sorun olur mu
S saaf Aktif Üye Mesajlar 214 11 Mayıs 2016 #2 Başka bir durumunuz yoksa İsteyemezsiniz, aylıksız izinler hizmetten sayılmaz.
S saaf Aktif Üye Mesajlar 214 12 Mayıs 2016 #4 Eşimde aynı durumda o 2012 haziran il içi yer değiştirdi 7 ay aylıksız izin aldık geçen sene isteyemedi bu sene isterse isteyecek
Eşimde aynı durumda o 2012 haziran il içi yer değiştirdi 7 ay aylıksız izin aldık geçen sene isteyemedi bu sene isterse isteyecek
Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,833 13 Mayıs 2016 #5 Fiilen görev yaptığı süre 3 yıl olacak diyor ücretsiz izindeyken fiilen görev yapmış olmuyormuyuz
S saaf Aktif Üye Mesajlar 214 15 Mayıs 2016 #6 bu sene bir şeyler değişmediyse böyle ama siz yine de mebbisten kontrol edin, orada yazıyor kurumdaki görev süreniz...
bu sene bir şeyler değişmediyse böyle ama siz yine de mebbisten kontrol edin, orada yazıyor kurumdaki görev süreniz...