only61' Alıntı:kimse birşey bilmiyor benim evsahibim de evi sattı evden çıkmam gerekiyor ama adamları bekletiyorum ..eşyalar var resmen rezil olduk
Ben de aynen geçen yıl sizin yaşadıklarınızı yaşadım.Ev sahibi kendisi oturacaktı.Biz ancak bir ay bekletebildik ev almayı düşünüyorduk tayin işi olmadığı için aceleden bir ev bulup tekrar kiraya çıktık, şimdi yine aynı şeyler iki aydır bekliyoruz ha bugün ha yarın açılacak diye :x :xbahhele' Alıntı:only61' Alıntı:kimse birşey bilmiyor benim evsahibim de evi sattı evden çıkmam gerekiyor ama adamları bekletiyorum ..eşyalar var resmen rezil olduk
geçen sene aynı şeyi yaşadım bende.adamlar 1 ay boyunca benim yüzümden anne babalarının yanına taşındılar öyle idare etmeye çalıştılar.eşyalarınıda 2 odaya tıkıştırmıştık.ahh ahh ne zordur bilirim hocam.Allah yardımcınız olsun.atandımmı tabiki hayır.gene aynı yerimde sayıyorum ve yine belirsizlik.insan ne plan yapabiliyor geleceğe dair ne bişey.Lanet olsun bu sistemede başındakilerede.İnsanlıktan çıkardılar artık hepimizide eğitimin kalitesinide
eses' Alıntı:il içi ve ildışı temmuz sonunda bitecek.
ben varım hocam bize tayin hakkı verirlermi bilmiyorum, zor görünüyor ama şansımı deneyeceğim.ihsaniye' Alıntı:norm fazlası olup dilekçe ile tayin isteyen var mı arkadaşlar bu yıl :?:
kakababa' Alıntı:Yuh ya ne beklettiler bu sene. Ben 2011de il içi ile Haziran 17de kararnamemi alıp gitmiştim yeni okuluma şimdi ayın 19u olmuş tık yok
lemmings' Alıntı:yav ben de 1 ağustos dedim mi askerim.. 31temmuza kadar bitirilmesi gerekiyor ildışının.. yoksa ben tercih yapamıcam..
:S
yazı elektronik imzalı hocam. ama bu takvim gerçekleşir mi o da belli değil aslında. Haziran- Temmuz arası bakalım ne zaman.fucar07' Alıntı:http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2013_05/16051310_yerdetrmetakvm.pdf
burdan bakın arkadaşlar. Alında bakanın adı var imzası yok gerçi ama resmi siteden...
Dimi hocam 5 - 10 gün bilemedin 15 - 20 gün olmadı 1 - 2 aya başlar tayinlersinan36' Alıntı:yazıda çok net (!) bir tarih var daha neyi tartışıyorsunuz. uhaha: uhaha: uhaha:
Meb in yazısında kastedilen tarih Gülşen'in şarkısındaki gibi ; Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz yatcaz ... hop tayinler açılmıştomreader2010' Alıntı:Dimi hocam 5 - 10 gün bilemedin 15 - 20 gün olmadı 1 - 2 aya başlar tayinlersinan36' Alıntı:yazıda çok net (!) bir tarih var daha neyi tartışıyorsunuz. uhaha: uhaha:
yatabilsek kalkacağız da yatamıyoruz ki.fahrican' Alıntı:Meb in yazısında kastedilen tarih Gülşen'in şarkısındaki gibi ; Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz yatcaz ... hop tayinler açılmıştomreader2010' Alıntı:Dimi hocam 5 - 10 gün bilemedin 15 - 20 gün olmadı 1 - 2 aya başlar tayinlersinan36' Alıntı:yazıda çok net (!) bir tarih var daha neyi tartışıyorsunuz. uhaha: uhaha:
Davul zurna versiyonu da güzelmiş http://www.youtube.com/watch?v=1jOpgpiqhr0
sinan36' Alıntı:yatabilsek kalkacağız da yatamıyoruz ki.fahrican' Alıntı:Meb in yazısında kastedilen tarih Gülşen'in şarkısındaki gibi ; Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz yatcaz ... hop tayinler açılmıştomreader2010' Alıntı:Dimi hocam 5 - 10 gün bilemedin 15 - 20 gün olmadı 1 - 2 aya başlar tayinlersinan36' Alıntı:yazıda çok net (!) bir tarih var daha neyi tartışıyorsunuz. uhaha: uhaha:
sinan36' Alıntı:yatabilsek kalkacağız da yatamıyoruz ki.fahrican' Alıntı:Meb in yazısında kastedilen tarih Gülşen'in şarkısındaki gibi ; Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz yatcaz ... hop tayinler açılmıştomreader2010' Alıntı:Dimi hocam 5 - 10 gün bilemedin 15 - 20 gün olmadı 1 - 2 aya başlar tayinlersinan36' Alıntı:yazıda çok net (!) bir tarih var daha neyi tartışıyorsunuz. uhaha: uhaha:
lemmings' Alıntı:lemmings' Alıntı:yav ben de 1 ağustos dedim mi askerim.. 31temmuza kadar bitirilmesi gerekiyor ildışının.. yoksa ben tercih yapamıcam..
:S
bir de bilen arkadaş varsa fikir verirse sevinirim, 1 ağustosta asker olmam tayin için bir engel teşkil ediyor mu? yani 31 temmuza kadar sonuçlanırsa herhangi bir sorun olmadan yeni okuluma geçip öyle askere gidebilir miyim?