Tayinler Nezaman Açılacak

Kodla Büyü
kimse birşey bilmiyor benim evsahibim de evi sattı evden çıkmam gerekiyor ama adamları bekletiyorum ..eşyalar var resmen rezil olduk

only61' Alıntı:
kimse birşey bilmiyor benim evsahibim de evi sattı evden çıkmam gerekiyor ama adamları bekletiyorum ..eşyalar var resmen rezil olduk

geçen sene aynı şeyi yaşadım bende.adamlar 1 ay boyunca benim yüzümden anne babalarının yanına taşındılar öyle idare etmeye çalıştılar.eşyalarınıda 2 odaya tıkıştırmıştık.ahh ahh ne zordur bilirim hocam.Allah yardımcınız olsun.atandımmı tabiki hayır.gene aynı yerimde sayıyorum ve yine belirsizlik.insan ne plan yapabiliyor geleceğe dair ne bişey.Lanet olsun bu sistemede başındakilerede.İnsanlıktan çıkardılar artık hepimizide eğitimin kalitesinide

Çok büyük bir camia var önlerinde ama ne plan var ne ....... çok da umurlarında değil kimin ne yaşadığı

Ne kadar zor bir işse normları 1 aydır güncelleye güncelleye bitiremediler.
2010 da okulların kapandığı hafta tayinler bitmiş seminer döneminde yerleşenler yeni görev yerlerine başlamıştı.
Bu cuma yani 21 Haziranda norm güncellemesi bitecek.

En iyi ihtimalle gelecek hafta pazartesi günü kılavuz açıklanır. Tüm gün bilgisayar başında kılavuz bekleriz, akşam 5 te ancak açıklanır. Tercih ekranı açıldığında da mebbis çöker. İlk bir kaç gün kimse işlem yapamaz ... :verymad:

Mebde birileri öğretmenler işkence çektikçe tatmin oluyor. Bu hafta il içini gelecek hafta da il dışını kolayca halledebilirlerdi. Ramazan ayında, yaz sıcağında öğretmenler ev taşırken zevkle seyredecekler.

bahhele' Alıntı:
only61' Alıntı:

geçen sene aynı şeyi yaşadım bende.adamlar 1 ay boyunca benim yüzümden anne babalarının yanına taşındılar öyle idare etmeye çalıştılar.eşyalarınıda 2 odaya tıkıştırmıştık.ahh ahh ne zordur bilirim hocam.Allah yardımcınız olsun.atandımmı tabiki hayır.gene aynı yerimde sayıyorum ve yine belirsizlik.insan ne plan yapabiliyor geleceğe dair ne bişey.Lanet olsun bu sistemede başındakilerede.İnsanlıktan çıkardılar artık hepimizide eğitimin kalitesinide
Ben de aynen geçen yıl sizin yaşadıklarınızı yaşadım.Ev sahibi kendisi oturacaktı.Biz ancak bir ay bekletebildik ev almayı düşünüyorduk tayin işi olmadığı için aceleden bir ev bulup tekrar kiraya çıktık, şimdi yine aynı şeyler iki aydır bekliyoruz ha bugün ha yarın açılacak diye :x :x

Normal şartlarda haziran sonunda il dışı sonuçları belli olurdu. 2010 yılındaki zorunlu affı ve 4+4+4 bizi resmen yaktı

Yuh ya ne beklettiler bu sene. Ben 2011de il içi ile Haziran 17de kararnamemi alıp gitmiştim yeni okuluma şimdi ayın 19u olmuş tık yok :)

yav ben de 1 ağustos dedim mi askerim.. 31temmuza kadar bitirilmesi gerekiyor ildışının.. yoksa ben tercih yapamıcam..
:S

lemmings' Alıntı:
yav ben de 1 ağustos dedim mi askerim.. 31temmuza kadar bitirilmesi gerekiyor ildışının.. yoksa ben tercih yapamıcam..

bir de bilen arkadaş varsa fikir verirse sevinirim, 1 ağustosta asker olmam tayin için bir engel teşkil ediyor mu? yani 31 temmuza kadar sonuçlanırsa herhangi bir sorun olmadan yeni okuluma geçip öyle askere gidebilir miyim?

ya kardeşim. haziranda bu iş bitirseler de bir de memleketten yol masrafı çıkacak tayin döneminde. bir de üstüne üstlük kararname geldiğinde bir masraf daha yaşayacağız...

geçen sene tayin dönemini beklerken forumda 4. Yıldızımı alarak tecrübeli üye olmuştum bakalım bu tayin dönemi kaç yıldız kazanacağım :-)

yazıda çok net (!) bir tarih var daha neyi tartışıyorsunuz. :puhaha: :puhaha: :puhaha:

fahrican' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
sinan36' Alıntı:
yazıda çok net (!) bir tarih var daha neyi tartışıyorsunuz. :puhaha: :puhaha:
Dimi hocam 5 - 10 gün bilemedin 15 - 20 gün olmadı 1 - 2 aya başlar tayinler :-)
Meb in yazısında kastedilen tarih Gülşen'in şarkısındaki gibi ; Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz yatcaz ... hop tayinler açılmış :)
Davul zurna versiyonu da güzelmiş http://www.youtube.com/watch?v=1jOpgpiqhr0
yatabilsek kalkacağız da yatamıyoruz ki.

sinan36' Alıntı:
fahrican' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
sinan36' Alıntı:
Dimi hocam 5 - 10 gün bilemedin 15 - 20 gün olmadı 1 - 2 aya başlar tayinler :-)
Meb in yazısında kastedilen tarih Gülşen'in şarkısındaki gibi ; Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz yatcaz ... hop tayinler açılmış :)

cevabını almışsın

sinan36' Alıntı:
fahrican' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
sinan36' Alıntı:

cevabını almışsın

lemmings' Alıntı:
lemmings' Alıntı:

bir de bilen arkadaş varsa fikir verirse sevinirim, 1 ağustosta asker olmam tayin için bir engel teşkil ediyor mu? yani 31 temmuza kadar sonuçlanırsa herhangi bir sorun olmadan yeni okuluma geçip öyle askere gidebilir miyim?

ağustosa sarkmaz inşallah ama bir arkadaşınıza verin şifrenizi o sizin yerinize tayin istesin asker olduğunaza dair bir belgeyle başvurusanız hakkınız saklı durması lazım çünkü asker olup ilk atamayla atananlar oluyor. eğer siz burda olursanızda yeni okulunuzda göreve başlattıktan sonra askere gidebilirsiniz hiç sıkıntı olmaz askerlikte normunuz ve görev yeriniz saklı durur benim öyle oldu.

Mideme kramplar giriyor. Rüyamda her gün başka bir yere tayinim çıkıyor. Ev sahibim yaşlı annesini benim eve yerleştirmek istiyor. Eşyalar ortada. Yan evdeki çocuklar çok fazla gürültü yapiyor. Ev arkadaşım evlenip beni terketti. Psikolojimi siz düşünün :)

Geri