TCP/IP ayarları sorgulanamadı.Devam edilemez sorunu acil!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ngezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ngezen

Aktif Üye
Arkadaşlar rehber öğretmenin bilgisayarına format attım eski bi bilgisayardı ama herşeyi tamamladım internete labda bağlanıyordu rehberlik servisine götürdüğümde ağ bağlantılarında bağlantı var gözüküyor ama sayfa görüntülenmiyo birde onar dediğimde "TCP/IP ayarları sorgulanamadı.devam edilemez" diyo neden böyle bi uyarı veriyo acaba acil yardım ederseniz sevinirim bu arada rehberlik servisine internet labdan gidiyor bide sabah temizlikçi odayı temizlerken kabloyu biraz ezmiş ondan kaynaklı olabilirmi acaba

Arkadaşlar benzer olay başıma geldi. internete bağlanıyorum ama tcı ip bağdaştırıcı görünmüyor. ayrıca tcp ip sorgulanamadı diye uyarı cıkıyor. nedeni ne olabilir?

Diyavol' Alıntı:
Arkadaşlar benzer olay başıma geldi. internete bağlanıyorum ama tcı ip bağdaştırıcı görünmüyor. ayrıca tcp ip sorgulanamadı diye uyarı cıkıyor. nedeni ne olabilir?
İnternete bağlanabiliyorum demişsiniz ama internete girdiği halde mi bu uyarı çıkıyor?

evet sorgulama yapamıyorum. başka forumlarda baktım spyware olduğu yazıyor. anlamadım nasıl bir olay.

Merhaba;

Somut bilgiler verebilirseniz sanırım daha fazla yardımcı olabiliriz.
- İşletim sisteminiz nedir.
- Sorundan önce sistem güncellemesi veya program yüklemesi yaptınız mı
- Cihazınızda kaç tane ağ bağdaştırıcısı var. (Kablosuz, kablolu)
- Aygıt yöneticinizde bu cihazları kurulmuş halde görebiliyormusunuz
- Komut satırına ipconfig yazın ve orada yazan bilgileri kopyalarak buraya ekleyin.
- İnternete çevrim dışı bağlanıyor olabilirsiniz. Hiç girmediğiniz bir siteye gidin veya google aramada aramadığınız bir şey aratarak sayfalardan birine bağlanın durum nedir yazın.
- o cihazdan ya da cihaza interneti paylaştırarak veriyorsanız farklı bir pcden ağ kablosunu doğrudan modem veya switch üzerinden alın.

burhansenyuva' Alıntı:
Merhaba;

Somut bilgiler verebilirseniz sanırım daha fazla yardımcı olabiliriz.
- İşletim sisteminiz nedir.
- Sorundan önce sistem güncellemesi veya program yüklemesi yaptınız mı
- Cihazınızda kaç tane ağ bağdaştırıcısı var. (Kablosuz, kablolu)
- Aygıt yöneticinizde bu cihazları kurulmuş halde görebiliyormusunuz
- Komut satırına ipconfig yazın ve orada yazan bilgileri kopyalarak buraya ekleyin.
- İnternete çevrim dışı bağlanıyor olabilirsiniz. Hiç girmediğiniz bir siteye gidin veya google aramada aramadığınız bir şey aratarak sayfalardan birine bağlanın durum nedir yazın.
- o cihazdan ya da cihaza interneti paylaştırarak veriyorsanız farklı bir pcden ağ kablosunu doğrudan modem veya switch üzerinden alın.

ilginize teşekkürler. sorunu çözdüm. spyware'dan kaynaklanan bir sorunmuş. ayrıca dediğiniz gibi başta dikkata etmemiştim çevrim dışı giriş yapmış.

Geri