Teamviewer Wake on Lan sorunu

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
merhaba arkadaşlar, teamviewer da hesabım var etkileşimli tahtalarıda bu hesaba bağladım, teamviewer wake on lan özelliğini kullanarak tahtaları uyandırmak istiyorum. Teamviewer Wake On Lan manual kılavuzundaki herşeyi yaptım, tahtalarda uyandırma yazısını görüyorum Uyandırma yazısına tıklayınca ''Uyandırma Başarısız, cihaza doğrudan ulaşılamıyor ve herhangi bir komşu mevcut değil'' hatası çıkıyor.
Bu sorunu aşmak için ne yapabilirim? yardımlarınız için çok teşekkürler.

Bu özelliğin çalışması için o sırada aynı ağa bağlı olan ve sizin komşu olarak atadığınız başka bir bilgisayarın açık olması lazım. Siz internet üzerinden komutu, o anda açık olan komşu bilgisayara göndereceksiniz ki o da komşusunu uyandırsın :) Ben denemiştim, güzel çalışıyordu yanlız ağda farklı subnetler bulunmasından kaynaklı WOL sorunsalı yine devam ediyor ve bilgisayarların bir kısmı uyanıyor, diğerleri uyanmıyor falan... Bir de tabi arkadaşların dediği bios ayarlarını yapmanız lazım öncelikle.

yataylimit' Alıntı:
Bu özelliğin çalışması için o sırada aynı ağa bağlı olan ve sizin komşu olarak atadığınız başka bir bilgisayarın açık olması lazım. Siz internet üzerinden komutu, o anda açık olan komşu bilgisayara göndereceksiniz ki o da komşusunu uyandırsın :) Ben denemiştim, güzel çalışıyordu yanlız ağda farklı subnetler bulunmasından kaynaklı WOL sorunsalı yine devam ediyor ve bilgisayarların bir kısmı uyanıyor, diğerleri uyanmıyor falan... Bir de tabi arkadaşların dediği bios ayarlarını yapmanız lazım öncelikle.

hocam komşu sınıftaki tahta açık ama yine açılmıyor bu nasıl olcak:(

zodiac' Alıntı:
yataylimit' Alıntı:

'Uyandırma Başarısız, cihaza doğrudan ulaşılamıyor ve herhangi bir komşu mevcut değil'' hatası mı veriyor yine yoksa hata vermiyor ama açılmıyor da durumu mu söz konusu?

yataylimit' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
yataylimit' Alıntı:

'Uyandırma Başarısız, cihaza doğrudan ulaşılamıyor ve herhangi bir komşu mevcut değil'' hatası mı veriyor yine yoksa hata vermiyor ama açılmıyor da durumu mu söz konusu?

hocam şuanda bir tahta açık yanındaki kapalı tahtalarında bütün ayarları yapıldı (Teamviewer Wake On Lan Klavuzundan), Teamviewer'da Uyandırma seçeneği aktif dediğinizi yapmama rağmen yine aynı hatayı veriyor :(

Bizde sorunsuz çalışıyor hocam. Yaptığım şu:

- Öncelikle bir TeamViewer hesabı açıp tüm tahtaları ve kendi bilgisayarımı oraya ekledim.
- TeamViewer Uyandırma/Lan ayarları menüsüne, kendi bilgisayarımın TeamViewer ID numarasını girdim ve Ekleye bastım.

Hepsi bu. Buna rağmen çalışmıyorsa diyecek bir şeyim yok.

Sayın hocalarım bir kaç gündür meb hattında Teamviewer çalışmıyor ayrıca kendi sitesi de engelli görünüyor. Nasıl üstesinden geliriz?

Re: Teamviewer

Arkadaşlar hala kimse bir çözüm bulama dımı bu Teamviewere Meb Hattında giremiyoruz. çözüm bulan var mı?

arkadaşlar her şey güzelde bu teamviewer i çalıştırmanın bir yolunu bulmamız lazım.bulan var sa çözümünü bizlerle paylaşsın.

Geri