Tebrikler Fenerbahçe

Kodla Büyü

s_kajmeran

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Fener yarı final kapısını araladı
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında evinde ağırladığı İtalya'nın Lazio ekibini 2-0 mağlup ederek rövanş için önemli bir avantaj elde etti.

aaa bi trabzonlu neler diyor fenerbahçe için, kardeş iyi misin doktora falan ihityacın var mı:)

Mr.Spermata' Alıntı:
aaa bi trabzonlu neler diyor fenerbahçe için, kardeş iyi misin doktora falan ihityacın var mı:)

Ben de Fenerbahçeliyim ama şu yaptığın ayıp. Adam güzelce tebrik etmiş. Önce tebriğini kabul et ondan sonra espri mi yapıyorsun ne yapıyorsan yap. Üç beş çapulcunun ettiği laf bütün kulübü bağlamaz. Ondan sonra Trabzon beni niye desteklemiyor, desteklemesin ihtiyacım yok ayakları. Adam elin italyanına karşı tebrik etmiş seni...

Alınmadım hocamız sanırım takılmış :)

Daha öncede fenerbahçenin haklı olduğu heryerde fenerin hakkını fenere teslim ettim... + içerdeki çekişmeler bir kenara bırakılıp 3-5 vatansıza rağmen dışarda birlik olunabilir, hatta olunmalı :)

ts li arkadaşım teşekkür ederim tebriğin için. fb miz önemli bir avantaj yakaladı. ordaki maçta kapanmak yerine kontrolü futbol anlayışıyla sahada mücadele ederse çeyrek final bizimdir. umarım aslanlar da burdaki maçta zoru başarır önce uzatmalar sonra yarı final yapar. çok gerçekçi değil ama kalbim bundan yana.

Mr.Spermata' Alıntı:

Hocam Trabzonlu ya da Trabzonsporlu değilim ama Trabzona birkaç sefer gittim, bilirim oraları. İnanır mısın Trabzonun adamı gerçekten harbi adam. Yamuğu yumuğu olmaz. Haa elbet vardır heryerde olduğu gibi orada da birkaç sütü bozuk olabilir. ama genele baktığımızda %80-90 diyebilirim çok sağlam adamı var.

Feneri destekleme konusuna gelince Şike yaptığı apaçık belli olan, şike yapan ama sahaya yansıtmayan, futbolcularla defalarca telefon konuşmaları çıkan ama sahada ispat edilemeyen (sözde), hatta Fenere transfer edilecekleri vaatleriyle kandırılan futbolcular ortadayken ve ayrıca Trabzonsporun şampiyonluğu bu tür şaibeli işlerle elinden alınmışken Fener hakkında ne demesini bekliyorsunuz. Siz Fenerli olarak bütün bu işleri kabul edebiliyor musunuz, takımınızla GURUR duyabiliyor musunuz?

Kajmeran hocamı centilmenliğinden dolayı ve önce Türklüğü (yabancılar karşısında) savunduğu ve yüceltmeye çalıştığı, her türlü başarıdan dolayı (yurtdışı başarı) gurur duyduğu için tebrik etmek lazım. Ben sayın hocamızı bütün bunlardan dolayı alkışlıyorum. :alkis:

Size de Fenerli olmayı birdaha gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. :-1:

NOT: Foruma üye olan hiç kimseyi gerçek hayatta tanımıyorum. Benim için önemli olan sadece ve sadece fikirlerdir.

AKADEMİA' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
Feneri destekleme konusuna gelince Şike yaptığı apaçık belli olan, şike yapan ama sahaya yansıtmayan, futbolcularla defalarca telefon konuşmaları çıkan ama sahada ispat edilemeyen (sözde), hatta Fenere transfer edilecekleri vaatleriyle kandırılan futbolcular ortadayken ve ayrıca Trabzonsporun şampiyonluğu bu tür şaibeli işlerle elinden alınmışken Fener hakkında ne demesini bekliyorsunuz. Siz Fenerli olarak bütün bu işleri kabul edebiliyor musunuz, takımınızla GURUR duyabiliyor musunuz?

Hocam sen de arkadaşı korumuşsun tamam da içindekileri kusmuşsun sanki.Savunma yapılır da temcid pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getiriyorsunuz buraya.Ayıptır.
Ben takımımla gurur duyuyorum.Asla şike yapmadılar.Başkaları bişey yaptıysa beni bağlamaz ben sahada gördüklerime inanırım.Şikeye örnek olay istiyorsan o seneki maçlardan,basındaki demeçlerden örnekler veririm sana

AKADEMİA' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:

Hocam Trabzonlu ya da Trabzonsporlu değilim ama Trabzona birkaç sefer gittim, bilirim oraları. İnanır mısın Trabzonun adamı gerçekten harbi adam. Yamuğu yumuğu olmaz. Haa elbet vardır heryerde olduğu gibi orada da birkaç sütü bozuk olabilir. ama genele baktığımızda %80-90 diyebilirim çok sağlam adamı var.

Kajmeran hocamı centilmenliğinden dolayı ve önce Türklüğü (yabancılar karşısında) savunduğu ve yüceltmeye çalıştığı, her türlü başarıdan dolayı (yurtdışı başarı) gurur duyduğu için tebrik etmek lazım. Ben sayın hocamızı bütün bunlardan dolayı alkışlıyorum. :alkis:

NOT: Foruma üye olan hiç kimseyi gerçek hayatta tanımıyorum. Benim için önemli olan sadece ve sadece fikirlerdir.

hocam sen kıskanmaya devam et,

AKADEMİA' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:

Anlatmak istediğim de buydu zaten. Ortamı gerecek gereksiz laflar ettin Mr.Spermata

fenerbahçeden bu kadar iyi oyun beklemiyordum. tek kelime ile harikaydı. salih uçanı çok beğeniyorum bence her maç oynamalı. top alışı verişi ,top çalma ,çalım çok iyi....

hayalcisuat' Alıntı:
yani bu başarıyıda şikeye bağladınız ya pes...!!!

Yok hocam o kadar da değil. Yani Aziz başkanın havası Avrupa'da sökmez, zannetmiyorum yani.

Fener'in Türkiye liglerinde yaptıkları ortada, hepimiz biliyoruz. Hatta TFF bile Türkiye Fenerbahçeyi Koruma ve Kayırma Federasyonu olmuş sanki.
Sanırım Demirören başkanlık için Fener'in desteğini alabilmek için "bu konuları gündemden kaldıracam, üzerini kalın bir örtüyle örtecem" gibi vaatlerde bulundu. Ancak Fener'in yaptıklarını üstünü örtmekle bitmez, gerek başkanın gerek futbolcuların yaptıkları bitmek tükenmek bilmiyor. En son Mireless olayı vardı, TFF futbolcuyu korumak için kendi hakemini ve gözlemcisini bile satışa getirdi, üstelik o tükürüğü kameralarda hepimiz gördük. Sonra Aziz başkanın bir hakemin hayatını bitirmekle ilgili sözleri (tehditleri) vardı, ne çıktı hiçbirşey. Şunu söylemeliyim bu adam gerçekten çok büyük bir adam. Öyle böyle değil yani. Onun yaptıklarını (hakaret, tehdit, şike) başka kim yapabilir Türkiye'de, sıkar yani. Ama adam o kadar rahat ki kimseyi tınlamıyor. İşte gerçek güç (maalesef, hayat acıdır).

Neyse sonuç olarak bunlar geçti gitti inşallah bir daha da böyle şeyler yaşanmaz. Fener'in küme düşürülmesini felan da istemiyoruz. Oynasınlar süper ligde, elbette renk katıyorlar.

Fener'i Lazio galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum, önemli bir başarı. Gerçek oyun, gerçek başarı. Bizim için Türk takımı olması yeterli, yurtdışında her takımımızdan başarı bekliyoruz. Fener, Cimbom, Antep, Sivas, Bursa farketmez.

Keşke Galatasaray da hakemin gazabına uğramasaydı, emin olun yenerdi bile Real'i. Verilmeyen 2 penaltı, saha içinde sayısız faul, hatta son golde adam Drogba'nın tepesine çıkıyor, tekme tokat dalıyor, hakem Drogba'ya faul çalıyor. Serbest vuruştan gol geliyor. Tamam Real iyi takım, oyuncular kalite., eyvallah. Ama Galatasaray iyi mücadele etti ve hakem adam gibi maçı yönetseydi o maç berabere bitebilirdi, hatt Galatasaray yenebilirdi bile.

Sonuç olarak tüm takımlar bizim. Yurt içinde tamam, birbirleriyle mücalede sonuna kadar, ama yurtdışında hepsi bizim.

ortamı germek mi hakan:) trabzonlu arkadaş için önerimi geri alıyorum sana öneriyorum:)) şimdi sen buna da gerilirsin şaka şaka

AKADEMİA' Alıntı:
hayalcisuat' Alıntı:
yani bu başarıyıda şikeye bağladınız ya pes...!!!

Yok hocam o kadar da değil. Yani Aziz başkanın havası Avrupa'da sökmez, zannetmiyorum yani.

Fener'in Türkiye liglerinde yaptıkları ortada, hepimiz biliyoruz. Hatta TFF bile Türkiye Fenerbahçeyi Koruma ve Kayırma Federasyonu olmuş sanki.
Sanırım Demirören başkanlık için Fener'in desteğini alabilmek için "bu konuları gündemden kaldıracam, üzerini kalın bir örtüyle örtecem" gibi vaatlerde bulundu. Ancak Fener'in yaptıklarını üstünü örtmekle bitmez, gerek başkanın gerek futbolcuların yaptıkları bitmek tükenmek bilmiyor. En son Mireless olayı vardı, TFF futbolcuyu korumak için kendi hakemini ve gözlemcisini bile satışa getirdi, üstelik o tükürüğü kameralarda hepimiz gördük. Sonra Aziz başkanın bir hakemin hayatını bitirmekle ilgili sözleri (tehditleri) vardı, ne çıktı hiçbirşey. Şunu söylemeliyim bu adam gerçekten çok büyük bir adam. Öyle böyle değil yani. Onun yaptıklarını (hakaret, tehdit, şike) başka kim yapabilir Türkiye'de, sıkar yani. Ama adam o kadar rahat ki kimseyi tınlamıyor. İşte gerçek güç (maalesef, hayat acıdır).

Neyse sonuç olarak bunlar geçti gitti inşallah bir daha da böyle şeyler yaşanmaz. Fener'in küme düşürülmesini felan da istemiyoruz. Oynasınlar süper ligde, elbette renk katıyorlar.

Fener'i Lazio galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum, önemli bir başarı. Gerçek oyun, gerçek başarı. Bizim için Türk takımı olması yeterli, yurtdışında her takımımızdan başarı bekliyoruz. Fener, Cimbom, Antep, Sivas, Bursa farketmez.

Keşke Galatasaray da hakemin gazabına uğramasaydı, emin olun yenerdi bile Real'i. Verilmeyen 2 penaltı, saha içinde sayısız faul, hatta son golde adam Drogba'nın tepesine çıkıyor, tekme tokat dalıyor, hakem Drogba'ya faul çalıyor. Serbest vuruştan gol geliyor. Tamam Real iyi takım, oyuncular kalite., eyvallah. Ama Galatasaray iyi mücadele etti ve hakem adam gibi maçı yönetseydi o maç berabere bitebilirdi, hatt Galatasaray yenebilirdi bile.

Sonuç olarak tüm takımlar bizim. Yurt içinde tamam, birbirleriyle mücalede sonuna kadar, ama yurtdışında hepsi bizim.
ya geç bu ayakları..
meyreles de meyreles..
meyrelesi diline sakız edenler niye canerden bahsetmez..
ve ya niye gökhan zan dan bahsetmez..

Fenerbahçe güzel oynadı, tebrik ederim.
Yanlız dün akşam maça gelen anti cincon yazılı atkılarla bazı Galatasaray alehtarı kişilerin ronaldo formasını ekranın içine sokarcasına yaptığı bu hareketler, bir Galatasaraylı olarak beni üzdü. Bence; her alanda olması gerektiği gibi bu ve buna benzer tavır ve davranışta olan insanlara tepki konmalıdır.

leventakb' Alıntı:
fenerbahçeden bu kadar iyi oyun beklemiyordum. tek kelime ile harikaydı. salih uçanı çok beğeniyorum bence her maç oynamalı. top alışı verişi ,top çalma ,çalım çok iyi....

Hocam bende oyuna girince sırf salihi takip ettim. Salih salih diolar kimmiş bakayim dedim. Ama ortasahada sürekli gezinip top almaya çalışıo ve o topları takımı hücuma çıkaracak yerlere müthiş şekilde atıyor. İnanırmısınız fener defansta top çeviriodu, ben salihin nerelere koştuğunu izliodumi malum saçından hemen farkediliyor. :D Bence müthiş bir yetenek Almanların nasıl mesut'u ilkay'ı varsa bizimde salihimiz olabilir. İnşallah böyle devam eder. Bir beşiktaşlı olarak Fenerbahçe'yi gönülden tebrik ediyorum ve UEFA şampiyonu olmasını çok istiyorum ancak; yinede bu futbolu yarı final yada final maçları için yeterli bulmuyorum. Ama biz türküz buna güveniyorum, maçın adı yarıfinal yada final olursa beklenmedik performanslar sergileyebiliriz.

seferzafer' Alıntı:
Tebrikler Fenerbahçe. :+1:

Galatasaraylıyım.
:+1:
leventakb' Alıntı:
Ne de olsa Muğlalı, :wink: şiiii :++:

Geri