Tebrikler Fenerbahçe !!!!!!

Kodla Büyü
Fenerbahçe Aykut'a rağmen yoluna devam ediyor.. Sarı kanaryayı kutluyor ve kalan maçlarıda kazanıp uefa kupasını ülkemize getirerek bi 15 sene bizimde uefa kupamız var diye hava atmalarını bekliyoruz :))

Tebrikler fenerbahçe :+1:

bi ara yunanistan avrupa şampiyonu olmuştu fener bana o günleri hatırlatıyor. sıkıcı tatsız maçlar bu gidişle finale de gideriz ama neye yarar. bir fenerli olarak galatasaray gibi oynayan bir fenerbahçe isterdim..

btnotlari' Alıntı:
#TesadüfenDeğilSökeSökeYarıFinaldeFENERBAHÇE

Doğru söke söke tesadüf olmayacak 11 kişi defans yaparak GS nin geçmiş maçlarına bakınca anlarsınız Haa bu arada valla fb hersene uefa kupasında oynasın hersene kupayı alsın GS şampiyonlar liginde çeyrek finale çıksın yeter sonuçta 92 trilyon para geldi. Başarılar bundan sonraki maçlarda. Söke söke alırsınız inş hakkaten zevkle izlerim bugün sıkıcı bir maçtı :)

Kaleci MARKETTİ,
GS'lılar Fener Yenilir ZANNETTİ,
Caner köşeye PARK ETTİ,
Lazio turu KAYBETTİ...

FENERBAHÇEMİZ YARI FİNALİ HAK ETTİ!

zencefil58' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:

Doğru söke söke tesadüf olmayacak 11 kişi defans yaparak GS nin geçmiş maçlarına bakınca anlarsınız Haa bu arada valla fb hersene uefa kupasında oynasın hersene kupayı alsın GS şampiyonlar liginde çeyrek finale çıksın yeter sonuçta 92 trilyon para geldi. Başarılar bundan sonraki maçlarda. Söke söke alırsınız inş hakkaten zevkle izlerim bugün sıkıcı bir maçtı :)
yaw he he

btnotlari' Alıntı:
zencefil58' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:

yaw he he

yav he heee :)

GS alınca tesadüf,2.sınıf kupa vb. yakıştırmalar yapanlar şimdi yarı finalde göbek atıyor. Hele bi kupayı alın öyle sevinin... fb nin oyunu lucesculu Galatasaray gibi...

Yolun hep açık olsun FENERBAHÇEM!... :alkis:

Ekli dosyalar

• aç kapıyı veysel efendi.jpg
    aç kapıyı veysel efendi.jpg
    30.6 KB · Görüntüleme: 458
zzh' Alıntı:
GS alınca tesadüf,2.sınıf kupa vb. yakıştırmalar yapanlar şimdi yarı finalde göbek atıyor. Hele bi kupayı alın öyle sevinin... fb nin oyunu lucesculu Galatasaray gibi...

bende bunu demeye çalışıyorum teneke kupa için havalara giriyolar :) hemen de kızıyolar yaaa. Bende diyorum işte her sene uefa liginde başarılar dilerim. Hemen kızmayın

fb ye hayırlara vesile olur. kupayı almalı alçak güç kapasiteye sahip... bu saatten sonra final oynayamayıp hatta kupayı alamazsa bir 10 yıl beklerler...

Yıllardır UEFA kupası ile övünenler teneke etti kupayı. Kim ne derse desin Avrupa ligi şampiyonluğu bir Türk takımı için büyük başarıdır. Üst düzey bir ligimiz ve Avrupa'da istikrarımız yok çünkü.

Aykut Kocaman 2004'teki yunanistan takımının taktiksel anlamda kopyasını fenerde uyguluyor. Lucescu döneminde de kısmen galatasaray bunu yapmıştı. ligde hucüm futbolu fener tabiki oynayabilir ama kimse avrupa maçlarında fenerin galatasaray gibi hırslı rakibi boğan 20 dakika da sonuca giden oyununu beklemesin. fener kapasitesinin limitleriyle yarı finale kalmıştır. şansı da yaver giderse final oynayıp kupayı getirmesi kimseyi şaşırtmasın. Fenerli arkadaşları bu vesile ile tekrar kutluyorum bol şans

Geri