TECRÜBESİ OLANLAR LÜTFEN YAZSIN

Kodla Büyü

gokhan_helvaci

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. Bir bilgisayar dükkanı açıyorum. Dükkanı kiraladım. 6 aylık kirasını da verdim. Boyası yarın yapılacak. Mobilyalar ertesi gün gelecek. Bayilik için yarın ana bayi servisinde görevli bir arkadaşla görüşmem var. Benim, sizin değerli görüşlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Lütfen aklınıza gelen tecrübelerinizi paylaşın benimle. Şimdiden teşekkür ederim.

hocam cesaretiniz için tebrik ederim.. ben de böyle bir şey yapmayı düşünüyorum.. gerçi siz burdaki arkadaşlardan grüş istemişsiniz ama benim de sorularım var.. açacağınız dükkanda sadece bilgisayar bileşenleri mi satacaksınız yoksa yazılımsal ürünler ve uygulamalar da olacak mı? hani herhangi bir program dağıtımcısı ya da prog. yapma - web tasarımı gibi işler olacak mı. Şimdiden hayırlı olsun.. Hayırlı kazançlar bol müşteriler dilerim..

dengem' Alıntı:
hocam cesaretiniz için tebrik ederim.. ben de böyle bir şey yapmayı düşünüyorum.. gerçi siz burdaki arkadaşlardan grüş istemişsiniz ama benim de sorularım var.. açacağınız dükkanda sadece bilgisayar bileşenleri mi satacaksınız yoksa yazılımsal ürünler ve uygulamalar da olacak mı? hani herhangi bir program dağıtımcısı ya da prog. yapma - web tasarımı gibi işler olacak mı. Şimdiden hayırlı olsun.. Hayırlı kazançlar bol müşteriler dilerim..
Sayın hocam, öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah sen de muvaffak olursun yapmak istediklerinde.
Sorularınıza gelince,
Sadece bilgisayar bileşenleri satmak değil, teknik servis hizmeti de vereceğim. Bunun yanısıra web tasarım olacak, 3d Max ile modelleme olacak, sarf malzeme temini olacak, güvenlik sistemleri -kamera, alarm sistemi- de olacak. Şimdilik yapmayı planladığım işler bunlar.

Hocam benim tecrübem var. 5 yıl internet kafe işlettikten sonra kapattım, satış servis işi yaptım. 3 yıl çalıştırabildim.
Bilgisayar ve Oem parça satışına hiç güvenmeyin. İnsanlar artık hem ucuz, hem kolay olan interneti tercih ediyorlar.
Teknik Servis işi sadece format olmamalı. Format işi de bitti sayılır. Çoğu kişi kendisi yapabiliyor artık.
Web sitesi ve Güvenlik kameraları işi sizi kurtaracak olan kalemler. Çok fazla dallanıp budaklanmak da iyi olmuyor.
Şimdiden hayırlı olsun.

mystreous' Alıntı:
Hocam benim tecrübem var. 5 yıl internet kafe işlettikten sonra kapattım, satış servis işi yaptım. 3 yıl çalıştırabildim.
Bilgisayar ve Oem parça satışına hiç güvenmeyin. İnsanlar artık hem ucuz, hem kolay olan interneti tercih ediyorlar.
Teknik Servis işi sadece format olmamalı. Format işi de bitti sayılır. Çoğu kişi kendisi yapabiliyor artık.
Web sitesi ve Güvenlik kameraları işi sizi kurtaracak olan kalemler. Çok fazla dallanıp budaklanmak da iyi olmuyor.
Şimdiden hayırlı olsun.
Sayın hocam tespitleriniz çok yerinde, satış işinin büyük mağazalar varken ve internet varken beklentimin az olduğu bir iş. Teknik servis işine gelince de elbette sadece format değil bizim işimiz, dediğiniz gibi artık birçok kişi kendi format atabiliyor. Daha çok web sayfası işi, güvenlik kameraları, 3 boyut modelleme işine yoğunlaşacağız.
İşletmelerinizi kapatma nedenlerinizi anlatabilir msiiniz? Tecrübelerinizden daha çok faydalanmak istiyorum. Teşekkürler.

Geri