Arkadaşlar nereden geldi bu görev bilmiyorum. Kaç gündür sinirlerim bozuk. Daha önce hiç seçim görevi falan almadım. Yine almam derken geldi adamlar görev yazmışlar. Ki bu seçim en dertlisi. Okuduğum bazı haberlerde sorumluluklarının çok olduğunu bir çok kişinin gereksiz uygulamalardan dolayı hapis cezası da dahil ceza alıp, Allah Korusun ki görevlerinden olduklarını bile okudum. Kimsenin başına vermesin Allah.
Benim sormak istediğim şu; hiç seçim görevi almamış biri için ne gibi durumlara dikkat etmemiz gerektiğini buradan yazarsanız faydalanabiliriz. Video var ama 1 saat lik bu eğitimde hem kuruduğu cümleler resmen bir paragraf yani hiç birşey anlaşılmıyor hem de çok uzun.
Önemle dikkat etmemiz gereken konuları burada paylaşırsanız çok iyi olur.
Şunu da belirteyim. Ben memur üyeyim ancak yine sandık başkanı kadar bilgimin olması gerekiyor çünkü başkan okuldan arkadaş ve bu anlamda çok sıkıntılı. Yani biraz rahat bir arkadaş. Seminerden torbayı almış gitmiş hiçbirşeyden haberi yok. Bu da biraz sıkıntı tabi.
Benim sormak istediğim şu; hiç seçim görevi almamış biri için ne gibi durumlara dikkat etmemiz gerektiğini buradan yazarsanız faydalanabiliriz. Video var ama 1 saat lik bu eğitimde hem kuruduğu cümleler resmen bir paragraf yani hiç birşey anlaşılmıyor hem de çok uzun.
Önemle dikkat etmemiz gereken konuları burada paylaşırsanız çok iyi olur.
Şunu da belirteyim. Ben memur üyeyim ancak yine sandık başkanı kadar bilgimin olması gerekiyor çünkü başkan okuldan arkadaş ve bu anlamda çok sıkıntılı. Yani biraz rahat bir arkadaş. Seminerden torbayı almış gitmiş hiçbirşeyden haberi yok. Bu da biraz sıkıntı tabi.