TECRÜBELİ memura Doğu ve Güneydoğu yolu gözüktü. Hükümetin bir süredir gündeminde bulunan ve sendikaların eleştirdiği 'memura rotasyon' formülü, AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'nda da gündeme geldi. Bazı milletvekillerinin, Doğu ve Güneydoğu'ya tecrübeli kamu görevlileri ve öğretmenler istemesi üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, uygulamaya 'yeşil ışık' yaktığı öğrenildi. Özellikle, Doğu ve Güneydoğu'ya sürekli yeni memurların gittiği eleştirilerine yanıt veren Erdoğan'ın "Bu rotasyonu sağlamamız lazım. Sadece öğretmenler değil, diğer alanlarda da sağlıklı bir şekilde, kalifiye görevlilerin de Türkiye'nin her yerinde görev alması gerekiyor. Ama bunlar üzerinde çalışılması gereken şeyler" dediği öğrenildi.
...
http://www.memurlar.net/haber/423401/
Arkadaşlar henüz netleşen bir durum yok yalnız etraftan aynı ilde 10 yıl aynı okulda 5 yıl görev yapabileceğimiz gibi kulaktan dolma haberler alıyorum.Bu neyse ama netteki bu habere göre tecrübeli memur (artık bizler için 10 yıl ve üzeri mi olur bilmiyorum -tecrübe ile kasıt neyse artık-) doğu ve güneydoğu illerine rotasyona gidecekmiş
bu işte çok fazla adaletsizlikler olacak gibi görünüyor örneğin öğretmen arkadaş 10.yılında batıya tayini gerçekleştirecek bu habere göre tecrübeli sayılıp hadi yallah tekrar doğu yada g.doğu veya dezavantajlı il-ilçelere.
böyle şey olur mu?
bu kadar evli öğretmen var.eşler farklı branşlarda bu sirkülasyonu istikrarlı şekilde nasıl sağlayacaklar
hem zorunlu hizmet yapmamak adaletsizliktir denildiği yıl af gelmişti 2010 sanırım nu iş acaba??
sizler nasıl bilgiler alıyorsunuz ve neler düşünüyorsunuz arkadaşlar??
...
http://www.memurlar.net/haber/423401/
Arkadaşlar henüz netleşen bir durum yok yalnız etraftan aynı ilde 10 yıl aynı okulda 5 yıl görev yapabileceğimiz gibi kulaktan dolma haberler alıyorum.Bu neyse ama netteki bu habere göre tecrübeli memur (artık bizler için 10 yıl ve üzeri mi olur bilmiyorum -tecrübe ile kasıt neyse artık-) doğu ve güneydoğu illerine rotasyona gidecekmiş
bu işte çok fazla adaletsizlikler olacak gibi görünüyor örneğin öğretmen arkadaş 10.yılında batıya tayini gerçekleştirecek bu habere göre tecrübeli sayılıp hadi yallah tekrar doğu yada g.doğu veya dezavantajlı il-ilçelere.
böyle şey olur mu?
bu kadar evli öğretmen var.eşler farklı branşlarda bu sirkülasyonu istikrarlı şekilde nasıl sağlayacaklar
hem zorunlu hizmet yapmamak adaletsizliktir denildiği yıl af gelmişti 2010 sanırım nu iş acaba??
sizler nasıl bilgiler alıyorsunuz ve neler düşünüyorsunuz arkadaşlar??