Tef elektronik ogrt. mezunuyum meslek liseleri gozukmuyor

Kodla Büyü

wolwoxbjk

Üye
Merhaba arkadaslar
Tef elektronik mezunuyum meslek lisesinde bil. Tek ogrt olarak calışıyorum. Gecen sene il icinde meslek liseleri gozukuyordu ama bu sene meslek liseleri gozukmuyor. Benim durumumda olan varsa acilan listeleri kontrol edebilir mi?

hocam mezun olduğunuz okul mebbiste tam olarak nedir? mezun olduğunuz okulun ismini özlükten değiştirtmeniz gerekir. bu şekilde düzelmişti daha önce

atama kararnamenizde ne yazıyor hocam. Bilişim Teknolojileri mi yazıyor yoksa elektronik mi yazıyor?

16- Bilişim Teknolojileri alan öğretmenlerinden "Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği", "Matematik-Bilgisayar Bölümü", "İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri", "Bilgisayar Teknolojisi Bölümü/Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü" ve "Bilgi Teknolojileri" mezunları, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarını tercih edemeyecektir.

Demek ki Bakanlık BÖTE mezunlarına meslek liselerini saklayacaz derken olayı abartıp Tekniklere de Meslek Liselerini saklamış :puhaha:

Bende de görünüyor. İlçemem den aşağıdaki gibi düzelttirin.

Ekli dosyalar

• Screenshot 2015-05-20 23.41.32.png
    Screenshot 2015-05-20 23.41.32.png
    4 KB · Görüntüleme: 653
hocam bende bilgisayar eğitimi bölümü yazmıyor sorunu çözdük galiba. yarın ilçeden değiştiririm.çok teşekkürler

wolwoxbjk' Alıntı:
hocam bende bilgisayar eğitimi bölümü yazmıyor sorunu çözdük galiba. yarın ilçeden değiştiririm.çok teşekkürler
Diplomanı yanında götür. Önemli bir değişiklik olduğu için isterler.
Bölüm : Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi/Öğretmenliği
Ana Bilim Dalı: elektronik Öğretmenliği
olarak girilecek.

Arkadaşın sıkıntısı bazılarının çok hoşuna gitmiş herhalde. egunay hocamın dediği gibi yaparsanız düzelir hocam

wolwoxbjk' Alıntı:
hocam aynı sorun bende de devam ediyor. siz nasıl düzeltiniz. üniversite hangisi

egunay' Alıntı:
Diplomanı yanında götür. Önemli bir değişiklik olduğu için isterler.
Bölüm : Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi/Öğretmenliği
Ana Bilim Dalı: elektronik Öğretmenliği
olarak girilecek.

msygn hocam
aynı sıkıntı bendede vardı arkadaşın dediği gibi yapınca düzeldi

Geri