Arkadaşlar bulunduğum yerdeki ilçe ve ili şikayet etmek istiyorum. Yanlış yapılan uygulamalar var, benimle ilgili yapılan yanlışları şikayet etmek istiyorum. Gerçi bunları şikayet ede ede bitiremeyiz, herşeyleri şikayetlik. Ama ben bir konuda bunları şikayet edeceğim. Öğrendim ki Teftiş Kurulu diye bir yer varmış ve Müfettişleri inceleme yapmaya çağırabiliyormuşuz ancak nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?
BİMER'e yazınca dilekçeyi İle gönderiyor İl de bambaşka konulardan bahsederek bir cevap gönderiyor. Kendimle ilgili bir konuda BİMER'e 3 kez yazdım, birisine cevap gelmedi diğerlerine de aynı cevap geldi ama cevabın konuyla (sorduğum sorularla) alakası yok. Konuya gelememişler yani. adamlar haksız ve bunu dolandırıp duruyorlar. Ben de istiyorum ki yanlış yapan yaptığı yanlışı kabul etsin. Bizim burda haftalardır hakkımız yeniyorsa bunun farkına varsınlar.
Neyse bahsettiğim gibi Teftiş Kuruluna nasıl başvuruluyor? Bilgisi olan var mı?
Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?
BİMER'e yazınca dilekçeyi İle gönderiyor İl de bambaşka konulardan bahsederek bir cevap gönderiyor. Kendimle ilgili bir konuda BİMER'e 3 kez yazdım, birisine cevap gelmedi diğerlerine de aynı cevap geldi ama cevabın konuyla (sorduğum sorularla) alakası yok. Konuya gelememişler yani. adamlar haksız ve bunu dolandırıp duruyorlar. Ben de istiyorum ki yanlış yapan yaptığı yanlışı kabul etsin. Bizim burda haftalardır hakkımız yeniyorsa bunun farkına varsınlar.
Neyse bahsettiğim gibi Teftiş Kuruluna nasıl başvuruluyor? Bilgisi olan var mı?