tek tuşla mail adresi yazılsın

Kodla Büyü

mutlu112

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba sevgili arkadaslar. İnsallah konuyu yanlış bölüme açmamışımdır :)
Arkdaslar sürekli formalarda gezerken kayıt olurken hep mail adresi istiyorlar. Bizim Mail adresi de azıcık uzun her seferinde yazmaktan sıkılıyorum.
Acaba bir program veya işletimsistemine has bir özellik varmı. kılavyeden belirledigimiz tuş kombinasyonuna basınca gerek formlarda gerek ofis programlarında bizim mail adreimizi yazsın
yardımlarınızı bekliyorum
iyi çalişmlar
(roboform hariç)

Hocam google çorum acayip çerez bırakıyor bende. Kullanıcı adını yazsam hemen mail adresini kendisi koyuyor.

bir program vardı bende sürükle bırak ile her programa istediğin metinleri yapıştırıyordu bakayım bulursam eklerim..
bi de şey var "ctrl+v" :)

yasarsahbaz' Alıntı:
Hocam google çorum acayip çerez bırakıyor bende. Kullanıcı adını yazsam hemen mail adresini kendisi koyuyor.
hocam evet cerezler bırakıyorda şöyle güzel bişey bulsak ofis için falan güzel olur kanısındayım ne dersiniz?

excalibur27' Alıntı:
roboform diye bir program var kullanıcı adı şifreleri kaydediyor
hocam o programı kullanıyorum ama o programda daha önce girdigin yerleri kayıt edecesin o hafızda tutacak öle çalişiyor yeni bir siteye girdigin zaman işe yaramıyor

roboform vardı bu işi yapan ama hiç sevmedim e-bankacılık kullanıyorum riskli gördüm.

cromede >araçlar >seçenekler>kişiselleştirme> otomatik doldurma

bölümünden belki yapabilirsin.

tayinci42' Alıntı:
roboform vardı bu işi yapan ama hiç sevmedim e-bankacılık kullanıyorum riskli gördüm.

cromede >araçlar >seçenekler>kişiselleştirme> otomatik doldurma

bölümünden belki yapabilirsin.
SAYIN HOCAM TAVSİYEN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM . CHROMEE İLE SINIRLI KALMASAK BİRAZ DAHA GENEL KULLANABİLECEGİMİZ BİR PROGRAM BULSAK ÇOK İYİ OLCAK İLGİNİZE TSK EDERİM SAGOLUN

arkadslar googleden arastırdım normal kısa yol tuşları var bir metin giripte onu yapıştır gibisinden bir kısayok fonkiyonu bulamadım :? :?

Opera'da bilgilerinizi ayarlara giriyorsunuz sonra istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

ahmetfx' Alıntı:
Opera'da bilgilerinizi ayarlara giriyorsunuz sonra istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
sagolun hocam ama opera sadece internet formalrında işe yarar.benim istedigim nasıl desem genel olcak aynı zamanda işletim sistemi programlarında da kullanılabilecek.

bilgisayarbilisimnet' Alıntı:
bir program vardı bende sürükle bırak ile her programa istediğin metinleri yapıştırıyordu bakayım bulursam eklerim..
bi de şey var "ctrl+v" :)

:+1: Bu güzelmiş:D

Geri