Tekirdağ formatörlük

Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye
az önce ili aradım eylülde görevlendirme olucak mı dedim, büyük ihtimalle olmicak dediler, ama yapan iller var dedim neye istinaden yapıyolar acaba belki fatih projesinde pilot okullara yapıyolardır ama bakanın açıklamalarına göre olmicak artık görevlendirme dedi valla çok moralim bozuldu benim :(

hocam tekirdağda haziran ayı gibi formatörler toplantısı olmuştu "fatih projesi" konulu il formatörü eylül ayındada formatörlük görevlendirmelerinin olacağını söylemişti. Siz kiminle görüştünüz tam olarak? yanlış bilgi almayasınız

o toplantıya ben de katılmıştım görevlendirme olacağını söylediler mi hatırlamıyorum ama belki de sadece fatih projesi yürütülen okullara görevlendirme yaparlar bilmiyorum. ben ili aradım bilgisayar ve sınav hizmetleri bölümünü bağlattım orda bi adam çıktı o yazdıklarımı söyledi işte, bakan görevlendirmeleri iptal etti dedi, ben de dedim bakanın kastettiği şeyle formatörlüğün bi alakası yok ki dedim, o da ama bakan öyle söyledi işte yapıcak bişey yok dedi, kesin konuşmuyorum ama olmicak büyük ihtimalle dedi üff..

Geri