Teknik Öğretmen müdür yardımcısı olursa ek ders ne olur

Kodla Büyü
Arkadaşlar size şöyle bir sorum olacak, bir teknik öğretmen müdür yardımcısı olunca yaz aylarında en fazla kaç saat ek ders alıyor, okulda döner sermaye yok, bir de yazın staj yapan ATL öğrencileri var onlarında işin içine katalım..cevaplarınız için teşekkürler..

20 artı öğrencilerin yaz stajından aldığı ek ders oluyor o zaman..acaba koordünatörlükten kaç saat alabilir en fazla 6 saat mı yoksa öğretmen gibi 16 ve ya 20 saat mi?

3308 isletmede beceri egitimi kapsaminda ders yili icinde 20+6(koordinatorluk)alinir. Yaz doneminde koordinatorluk alinir mi emin degilim. Cunku yaz staji ile beceri egitimi farkli seyler. Alinabiliyorsa yine 20+6olur. Alinamiyorsa da 20 olur. Bilen arkadaslar yazabilirlerse iyi olur.

benim sorum ;
teknik öğretmen aynı teknik okulda müdür yardımcısı olursa teknik öğretmen tazminatını kaybeder mi?

pasific' Alıntı:
benim sorum ;
teknik öğretmen aynı teknik okulda müdür yardımcısı olursa teknik öğretmen tazminatını kaybeder mi?

Mudur yardimcisi olunca teknik ogretmenlik sona ermez. Mesleki liselerde isen tazminati almaya devam eder

pasific' Alıntı:
benim sorum ;
Tazminat almanın şartları var.
Meslek lisesinde Atelye Lab. Öğretmeni olarak çalışmak,
Alanında derse girmek.
Basit olarak söylersek öğretmen olarak tazminat aldığın okulda md. yrd. olarak ta tazminat alırsın.

Müdür yrd. yaz döneminde 20 saat ek ders alırken ayrıca 6 saat de staj görevinden ücret alabilir. Bir de öğretmen yaz tatilinde yıllık izinde olduğu dönemde yaz stajı görevi alabiliyor. Aynı şekilde md. yrd.cısı da yıllık izin süresince staj görevi ve ücreti alabilir.

egunay' Alıntı:
pasific' Alıntı:
benim sorum ;
Alanında derse girmek.
Basit olarak söylersek öğretmen olarak tazminat aldığın okulda md. yrd. olarak ta tazminat alırsın.

Müdür yrd. yaz döneminde 20 saat ek ders alırken ayrıca 6 saat de staj görevinden ücret alabilir. Bir de öğretmen yaz tatilinde yıllık izinde olduğu dönemde yaz stajı görevi alabiliyor. Aynı şekilde md. yrd.cısı da yıllık izin süresince staj görevi ve ücreti alabilir.

yani dediğinize göre ; müdür yardımcısı olunursa atelye lab öğretmeni olamayacağımıza göre, 6 saatlik doldurulması gereken derslerde "alanımızda " ders seçip girmeliyiz . doğru mu anladım.

yada her türlü kesilmiyor mu

egunay' Alıntı:
pasific' Alıntı:
benim sorum ;
Alanında derse girmek.

@egunay hocam yıllık izinde müdür yardımcısı staj görevi ücreti alamaz..yıllık izin değilde yaz tatili demek istedin sanıırm

bilo' Alıntı:
egunay' Alıntı:
pasific' Alıntı:
benim sorum ;
Alanında derse girmek.

@egunay hocam yıllık izinde müdür yardımcısı staj görevi ücreti alamaz..yıllık izin değilde yaz tatili demek istedin sanıırm
Yaz tatilinde md. yrd.sı görev başındayken 6 saat koordinatörlük olarak alabilir. Genellikle yaz tatilinde md. yrd ları yıllık izne ayrılır. Nasıl ki öğretmen izin sürecinceyken staj görevi alıyor aynı şekilde md. yrd.sı da bu görevi alabilir. Hatta izne ayrılınca büyükşehirde 20 saate kadar(öğretmenler gibi) koordinatörlük alabilir. Aynen öğretmen gibi. Engelleyen bir yönetmelik maddesi var mı?

Geri