Teknik Öğretmen Tazminatı kesintisi

Kodla Büyü

murataslanix

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2006 yılından beri Eğitici formatörlüğü yapıyorum.yakın zamandada okula dönecem ama ozaman kadar kadrosunda bulunduğum kız meslek lisesinde teknik öğretmen tazminatımı müdürüm önümüzdeki ay kesecekmiş . hadi denge taz. veya ek ödeme tazminatı kesilen arkadaşaları duymuştum ama tek. taz. kesilen varmı kesilmiyorsa kesilmemmesini sağlayacak bir yazı mevcutmu diye bir sorayım dedim şimdiden teşekkürler.[/b]

Yakında maaşıda keserlerse şaşırmam.

Şu anda şartları zorlaştırartak bu görevden uzaklaştırıyorlar. Kadrolar boşalınca kendi adamlarını doldurup eğitici formatörlüğe kadro verecekler. Eğer yazdıklarıma inanmayan varsa 2 yıl sonra bu başlığı tekrar yukarı taşıyacağım. O zaman inanırsınız.

fatihdemirekin' Alıntı:
onu kesmeleri biraz zor bence

hocam teknik öğretmen tazminatları ilsis birimlerinde çalışanlardan ve onlar gibi görevlendirme ile çalışanlardan yıllardır kesiliyor sizin haberiniz yok...
ve bununla ilgili açılan davaların hepsinide kaybettiler maalesef...

yakında bizlere hiç maaş vermeyecekler..fazla bilgisayar bilmenin zararları....keşke rehber öğretmen olsaydım :mrgreen: :mrgreen:

murataslanix' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, 2006 yılından beri Eğitici formatörlüğü yapıyorum.yakın zamandada okula dönecem ama ozaman kadar kadrosunda bulunduğum kız meslek lisesinde teknik öğretmen tazminatımı müdürüm önümüzdeki ay kesecekmiş . hadi denge taz. veya ek ödeme tazminatı kesilen arkadaşaları duymuştum ama tek. taz. kesilen varmı kesilmiyorsa kesilmemmesini sağlayacak bir yazı mevcutmu diye bir sorayım dedim şimdiden teşekkürler.[/b]
onu çoktan kesiyorlardı

hocam göreve yeni başlayan bir hizmetlimiz geçen ay 978 ytl aldı. ek ödeme kesilen bir eğitici formatör eğer eş yardımı gibi bir yardım almıyorsa 950 küsür para alıyor.

Yam simitçiye çevirdiler bizi.

teknik öğretmen tazminatının alınması için derse girmek şart diye yönetmelik zaten var.
yani norm fazlası il emrine atansanız, hiç bir okulda derse girmeseniz, yine kesilirdi.

Geri