Teknik Öğretmenlik

Kodla Büyü

bilgiiletisim

Site Gezgini
Değerli arkadaşlar bir sorum olacak. Şu anda teknik liselere atanabilmek için hangi fakülteyi okumak gerekiyor? Kendim tef mezunuyum. Tef ler kapatılınca şimdi hangi fakülte bilgisayar teknik öğretmeni yetiştiriyor?

doğrudan teknik öğretmen yetiştiren bir fakülte kalmadı. mühendislik mezunları formasyon alıp olabilir.

Ben iki tane tef kalacak diğerleri kapanacak diye biliyordum. Megerse hiç kalmamış. Teşekkür ederim cevaplariniz icin

Merhaba arkadaşlar,ben öğrenci iken üniversitede öğr. gör olan bir hocam ile kouştum dün. doçent olmuş bir buçuk yıldır. TEFlerin 2016 ya kadar devam ettiğini ve öğretmen mezunları vereceğini söyledi. Ne derece doğrudur, bilemiyorum. bilginize : )

halisserhat' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,ben öğrenci iken üniversitede öğr. gör olan bir hocam ile kouştum dün. doçent olmuş bir buçuk yıldır. TEFlerin 2016 ya kadar devam ettiğini ve öğretmen mezunları vereceğini söyledi. Ne derece doğrudur, bilemiyorum. bilginize : )
..
hali hazırda okuyan öğrenciler mezun olana kadar işlevini devam ettirecek. yeni öğrenci alınmıyor...

Atama zaten yok,olan kadarını da mezun arkadaşlarımız rahatlıkla karşılayacak sayıdalar zaten.Bende hepsinin kapatıldığını biliyorum.

Geri