Teknik öğretmen tazminatım doğru mu?

Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Şubat ayında meslek lisesine geçtim, kadroluyum ve teknik öğretmenim ve meslek derslerine giriyorum. Branşım da bilişim. Bu ay maaşım geçen ay düz lisedeyken aldığım maaşla aynı. Oysa ben 1500 lira daha fazla maaş alacağımı düşünüyordum. Bordroda yer alan bu kısımlardan hangisinde hata var? Doğrusu ne olmalı. Rica etsem bordronuza bakabilir misiniz? 19 yıllık öğretmenim ve uzman öğretmenim aynı zamanda.
1000032015.webp

Son düzenleme:
7214,46 olacak hocam eksik yapmışlar. Dilekçe verin düzeltsinler. Geriye dönük alırsınız farkı. Ben 2 senelik almıştım

Arkadaşlar Şubat ayında meslek lisesine geçtim, kadroluyum ve teknik öğretmenim ve meslek derslerine giriyorum. Branşım da bilişim. Bu ay maaşım geçen ay düz lisedeyken aldığım maaşla aynı. Oysa ben 1500 lira daha fazla maaş alacağımı düşünüyordum. Bordroda yer alan bu kısımlardan hangisinde hata var? Doğrusu ne olmalı. Rica etsem bordronuza bakabilir misiniz? 19 yıllık öğretmenim ve uzman öğretmenim aynı zamanda.Ekli dosyayı görüntüle 78371
Maaşınız doğru mu? Sizinle aynı ödeme ve kesintilere sahip birisiyle karşılatırdınız mı? Benzer bir şey başıma geldi. Bir keresinde maaşım yılın son ayında birden bire arttı. Soluğu milli eğitimde aldım. Aynı şartlarda aynı maaşı aldığım arkadaşımla bu ay fark olduğunu söyledim. İnceledi muhasebe. Bendeki teknik öğretmen tazminatını arttırmışlar. İyi de ben o tazminat olmadan doğru maaş alıyordum dedim. İnceleme yaptılar. Ayrıldığım il milli eğitim teknik öğretmen tazminatını değil özel hizmet tazminatıydı sanırım onu arttırmış aynı oranda. Tayin olduğum il de bu adam teknik öğretmen ve meslek lisesinde diye teknik öğretmen olan ek tazminatı arttırmış bu kez maaş fırlamıştı. Hepsini düzenlediler ben farkı geri ödedim. Sizde de o farklı başka kaleme yazdılarsa o sebeple olabilir. Maaşınız eksikse geriye dönük alırsınız. Gerçi şubatta geçtim demişsiniz.

Düzenleme : Ek tazminatınız eksik. Ben düz lisedeyim değerler benimkiyle aynı. Maaşınızda eksik var. Yukarıyı da silmedim belki birisi aynı durumu yaşar diye.

Bu ciktiya nereden bakiyoruz
Bordroda yazıyor.

Son düzenleme:
Geri