Teknik öğretmen tazminat üzreti ne kadar?

Kodla Büyü

mutlu55

Site Gezgini
arkadaşlar anadolu lisesindeyim norm fazlası oldum ve il içi tercih yapabiliyorum. tef mezunuyum, evime 100 metre uzaklıkta ilköğretim okulu ve 25 km uzaklıkta bilgisayar bölümü olan meslek lisesi var.
aslında meslek lisesini istiyorum, ama hiç evime uzak bi okulda çalışmadım. megane2 1,5.dci arabam var, arabamla gidip gelmeyi planlıyorum, acaba teknik öğretmen tazminat ücreti yol ücretimi karşılar mı?
25 km yol-gidiş geliş :50 km.
7/2 siyim ne kadar ödenir teknik öğretmen tazminatı?
siz olsanız evinizin dibindeki ilköğretime mi, yoksa 25 km uzaktaki meslek lisesini mi yazardınız?

100 tl fark var 7-2 olman çok fark etmez 10 tl de ona de. idareciler nasıl onu araştır bir de zaman konusunda karşılaştırma yap maaş konusunda 110 tl oynar. ek dersi araştır ona göre yorumla artık.

meslek lisesini yazsan ordan alacağın ekders benzin paranı fazlası ile karşılar, daha sonraki yıllarda sıkıntı çekmezsin

fark seksen kusur lira hocam. Meslek lisesinde haftalık 29 saat ek ders alırsınız.bunun bir kısmı işletme olabilir eğer okulumuzda meslek öğrencileri varsa(hepsinin teknik lise veya anadolu olma olasılığı var).
Ilk veya orta öğretimde tam bilmiyorum ama 20 saat sanırım en son 18de olabilir.
Aradaki fark 10 saat civarı olur, oda 80 civarı eder.
Bir ayda 300-350 + 85fark toplamda 400 veya 450 fazla alırsın tabiki derslerinin iki okuldada ful olduğunu düşünürsek.
Araban ne yakar orası senin hesabına kalmış idare iyiyse 1gününü boşada çıkarabilirler.
Hafta sonları açık lise dersi varsa onuda alabilirsin, bunlar maddi boyutlar.
Ama meslek lisesi candir, dersler çok rahat geçer, bölüm ortamı iyi olur.
Yani yolu dert etmezsen bence meslek lisesi.
Telefondan yazdım hatalar için özür

Bnde tef mezunuyum tazminat olayi kaldirildi die duymustm ilk atamamda ilköğretime oldu ve 9 1 den değilde 8 1 den başladım artk bole denilmişti

boşver en iyi okul en yakın okuldur. 3 kuruş için arabanı canını tehlikeye atmaya değmez. yazı vaar kışı var. ek ders miş paraymış hikaye.. sanki ordada ekders seni bekliyordu. zibidilerle uğraşmanda cabası. bakış açısı tabi.

faruk8542' Alıntı:
boşver en iyi okul en yakın okuldur. 3 kuruş için arabanı canını tehlikeye atmaya değmez. yazı vaar kışı var. ek ders miş paraymış hikaye.. sanki ordada ekders seni bekliyordu. zibidilerle uğraşmanda cabası. bakış açısı tabi.
hocam aynen karı var kışı var,yol da genelde yokuş zaten, arabamla olsa bile yılda 10bin km yapıyor sadece okul için, işte meslek lisesi diye kafam karıştı tef mezunuyuzya.

Meslek lisesi diyorum başka birşey demiyorum. Varsın 100 tl eksik olsun.
Mesleki anlamda bari doygunluğa erişiyorsun. Öğrencilerin gerizekalının en önde olanı bile olsa ders anlatıyorsun bari

cyln' Alıntı:
Meslek lisesi diyorum başka birşey demiyorum. Varsın 100 tl eksik olsun.
Mesleki anlamda bari doygunluğa erişiyorsun. Öğrencilerin gerizekalının en önde olanı bile olsa ders anlatıyorsun bari

kesinlikle katılıyorum :+1:

hocam 25 kmye yol mu diyorsun sen.3 senedir gidip geliyorum.Tef mezunuysan yola mola ekderse bakmam geçerim meslek lisesine.Her yönden daha avantajlı.

100-150 civarı bi fark var ama hocam. 20 saat maaş karşılığı olduğu için teknik öğretmenlerde;

20-15 = 5 saat fark var normal öğretmenlere göre. Bu da;

5 X 4 hafta = 20 saat eder

20 X 8.7 = 174 TL

Rakanlarlada görüldüğü gibi hiç te avantajlı değil.
tek avantajı eğer ihtiyaç varsa fazla ek ders alabilmen.

mutlu55' Alıntı:
meslek öğretmenlerinin maaş karşılığının 15 değil de 20 olmasının mantığı nedir?
100 tl fazladan maaş alır her ay ki biz buna tazminat diyoruz işte. o 5 saatlik zorunlu ders farkını bir nebze olsun kapatıyor.

8/2 Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmeniyim 2014 Ekim maaşım 2127 TL. Teknik öğretmen tazminatı 100 TL civarı olması gerektiğine göre benim maaşımda bu ücret eklenmiyor sanırım. Sizce bu hesapta bir yanlışlık var mı?

c_al' Alıntı:
8/2 Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmeniyim 2014 Ekim maaşım 2127 TL. Teknik öğretmen tazminatı 100 TL civarı olması gerektiğine göre benim maaşımda bu ücret eklenmiyor sanırım. Sizce bu hesapta bir yanlışlık var mı?

Ben de aynı durumdayım. Konuyla ilgili bir dilekçe arıyorum. Geriye dönük alabilir miyiz acaba? Ne şekilde yazmamız gerekiyor. Elinde dilekçe örneği olan var mı?

ilköğretim daha rahattır
artı
eve yakın

bir teknik öğretmen olarak söylüyorum
EML lerde öğrenci kalitesi negatif düzeyde

Geri