teknik öğt.ler hemde günlük en fazla kaç saat ders açabilir

Kodla Büyü

schule_04

Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba.halk eğitim merkezinde teknik öğretmen olduğum için 40 saat zorunlu ders açmam gerekiyor.ben de bu yıl günlük 5+5 iki grup açtım.yani günlük 10 saat dersim var ve böylece 4 günde 40 saate tamamlamış oluyorum.burada 8 saatin üstünü ödemez falan yazılmış.ilk ben de idareyle böyle bir tartışmaya girdim fakat günlük çalışma saatiyle ilgili yaygın eğitim yönetmeliğine baktığımda bir sınır göremedim ihtiyaç ve duruma göre belirlenir yazıyor.daha önce melsek lisesinde çalışmıştım ve günlük 10 saat derse girip ücretimizi de alıyorduk.burada da beni meslek öğretmeni olarak çalıştırıyorsa ödemesi gerkiyor diye itiraz ettim ve benim dediğim şekilde açıldı kursum.sizce ödemede sıkıntı olur mu?tekrar teyit etmek istedim

günlük on saatten de fazla ders girebilirsin bizde meslek lisesinde 10 saat ders var akşamda açık lise var 5 saatte orda derse giriliyor hiçbir sıkıntı olmuyor.

çok teşekkürler.zaten daha önce meslek lisesinde çalışmıştım ben de 10 saat derse giriyordum ve ücretini ödüyorlardı.idarenin kendine göre durumu yorumlaması sanırım.kursumun onayını 10 saatten aldım günlük onlarda onaya gönderdiler :)daha da sıkıntı çıkmaz sanırım

Geri