c) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenleri haftada 15 saat,
ç) Atölye ve laboratuvar öğretmenleri haftada 20 saat,
b) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 6 saati zorunlu olmak üzere haftada 15 saate,
c) Atölye ve laboratuvar öğretmenlerine 20 saati zorunlu olmak üzere haftada 24 saate,
invem' Alıntı:arkadaşalar yorumlar için hepinize teşekkürler. teknik öğretmen değilim böte mezunuyum. hamile olduğum için sadece maaş karşılığı ders almak istedim. (çoook anlayışlı olan idarecilerimiz!!!!!!!!!!) ders sayısında hiç birş değişiklik yapmadılar 20 maaş karşılğı+20 ek ders e giriyorum. fiilen 28 saat derse giriyorum 8 saat ortak dersler var 5 öğretmeniz herkesin oratlama 28-26 arası dersi var 36 saat ediyor 10 a birden 30 a kadar 3 saat bide rehberlikle 1 toplam 40 saat oluyor.
idareci öğretmen beni özellikle odasına çağırtıp "hocam siz meslek öğretmeni(meslek dersi öğretmeni) olduğunuz için yönetmelikte 20 saat maaş karşılığı ve 20 saat ek derse girmek zorundasınız" dedi. ben de zaten bu şekilde giriyorum dedim. hangisi doğru hangisi yalnış bilmiyorum ama ben istemediğimi söylediğim halde (mazeretim de es geçilecek bir durum değil) bu davranış şekli ve cevap beni çok kızdırdı. ilerde bir sorun olursa ek dersleri geri isteme gibi o zaman benim de emeğimi zamanımı geri versinler. bu kadar ders vermeselerdi.
..invem' Alıntı:selam arkadaşlar böte mezunuyum teknik lisede zorunlu ek ders ve maaş karşılığı girilmesi gereken ders sayısını tam olarak bilen var mı acaba?
öyle gıcık bir idareyle çalışıyorum ki şuan bu bilgiye çok fazla ihtiyacım var.
teşekkürler.
haklısın hocam dilekçe de böte mezunu olduğum için ve kadrom orta okulda olduğu için 15 saat maaş karşılığı 18 saat ek ders almam gerekir gereğininin yapılmasını arz ederim şeklinde dilekçe vereyim mi? zorundasın demesi onun kuyruk acısı ne alıp veremediği oldu benle anlamadı takıntılı oluyor bazıları ama cevebını vermediğime sinirlendim. Bazıları ağızlarının payını almayı hak ediyorlar.tcoalngsau' Alıntı:invem' Alıntı:arkadaşalar yorumlar için hepinize teşekkürler. teknik öğretmen değilim böte mezunuyum. hamile olduğum için sadece maaş karşılığı ders almak istedim. (çoook anlayışlı olan idarecilerimiz!!!!!!!!!!) ders sayısında hiç birş değişiklik yapmadılar 20 maaş karşılğı+20 ek ders e giriyorum. fiilen 28 saat derse giriyorum 8 saat ortak dersler var 5 öğretmeniz herkesin oratlama 28-26 arası dersi var 36 saat ediyor 10 a birden 30 a kadar 3 saat bide rehberlikle 1 toplam 40 saat oluyor.
idareci öğretmen beni özellikle odasına çağırtıp "hocam siz meslek öğretmeni(meslek dersi öğretmeni) olduğunuz için yönetmelikte 20 saat maaş karşılığı ve 20 saat ek derse girmek zorundasınız" dedi. ben de zaten bu şekilde giriyorum dedim. hangisi doğru hangisi yalnış bilmiyorum ama ben istemediğimi söylediğim halde (mazeretim de es geçilecek bir durum değil) bu davranış şekli ve cevap beni çok kızdırdı. ilerde bir sorun olursa ek dersleri geri isteme gibi o zaman benim de emeğimi zamanımı geri versinler. bu kadar ders vermeselerdi.
hakkınızı burada yorumlardan ziyade mevzuatlarda yönetmeliklerde aramanız gerek.Siz böyle olursanız kusura bakmayın sizi kullanırlar.. HAK verilmez alınır. Dilekçe yazmayı bir çok kişi unutuyor ya da korkuyor (haklarını bimediginden)..bir öğretmene zorla full derse gir denemez..
..bilgisayarbilisim33' Alıntı:Diyelim ki okulda 105 saat ders var.(şefliği falan karıştırmayalım) iki kadrolu bir de ücretli öğretmen. dersler 35 - 35 - 35 eşit mi dağıtılmalı, yoksa kadrolulara 40 - 40 ücretliye 25 gibi mi dağıtılmalı.