teknik liselere formatör olunabiliyor mu?

Kodla Büyü

angel_33

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim kız veya erkek teknik liselere formatör olunabiliyor mu?

yok öyle bir şey hocam.
meslek liselerinde bilişim teknolojileri öğretmeni oluyorsunuz :) bilemedin labaratuvar şefi, olmadı bölüm şefi olursun :) ama özünde bilişim teknolojileri öğretmenisin.

cumhurtorun' Alıntı:
yok öyle bir şey hocam.
meslek liselerinde bilişim teknolojileri öğretmeni oluyorsunuz :) bilemedin labaratuvar şefi, olmadı bölüm şefi olursun :) ama özünde bilişim teknolojileri öğretmenisin.
peki içinde düz lise + ticaret meslek lisesi olan bir çok programlı lisede formatör olunabilir mi?

hocam söylediğiniz okullar meslek lisesidir ve zaten bölüm varsa bu okullara atanabilirsiniz. meslek liselerinde de formatörlk diye bir kavram yok.

Kavramın içi halen doldurulmadı düşünün ki bir okul 2000-2500 öğrencisi var ancak formatörlük kavramı içerisinde görevlendirme yapılmıyor-tanımlanamıyor.Bu kurumda dünya kadar projeksiyon+pc+yazıcı+fotokopi makinesi+medya aygıtı var.Bunlarla birinin ilgilenmesi lazım ama kimse de durduk yere bunlara el sürmez.Formatörlük budur işte

Görevlendirmeler öncelikle BT sınıfı bulunan ilköğretim okullarına yapılacaktır. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün uygun görmesi halinde bünyesinde bilgisayar bölümü bulunan meslek liseleri hariç ortaöğretim kurumlarına da görevlendirme yapılabilecektir.
Hocam dbakır mebde bu şekilde açıklama var yapılmıyor yani.

angel_33' Alıntı:
merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim kız veya erkek teknik liselere formatör olunabiliyor mu?

Bünyesinde bilişim teknolojisi bulunmayan teknik ve meslek liselerine formatör öğretmen görevlendirilmesi yapılır.

Geri