Teknoloji Bağımlılığı YEŞİLAY ücretsiz Materyal Talebi

Kodla Büyü
Bende başvurdum bakalım içerik ne gelecek. Bilgilendirme için teşekkürler hocam.

Normalde okulda tek bir pano hazırlayıp sergileyebiliriz ancak sayı belirleme amacıyla sınıf başına 1 ya da 2 materyal yazabiliriz bence.

Bana dün mail ile dönüş yapmışlar:
Merhabalar,
İlginiz için teşekkür ederiz. Taleplerinizi karşılayabilmemiz için sizden ekteki talep formunu doldurarak bize tekrar göndermenizi rica ederiz. Özellikle katılımcı sayınız ve talep ettiğiniz materyal türünü belirtmeniz önemlidir. Eğitim vereceğiniz öğrenci sayısı kadar materyal istemeniz gerekmektedir.

Sadece Afiş ve Broşür gönderebiliyoruz. (Materyaller 2 Hafta İçerisinde Tarafınıza Gönderilecektir.)

İyi Günler.

Muhammed Hasan Toy
Eğitim Birimi
Uzman Yardımcısı
Şimdi formu doldurup göndereceğim bakalım.

üst menüde modüller kısmında teknoloji bağımlılığı kısmına girdiğinizde gönderecekleri materyalleri indirebiliyorsunuz.

Ben de talepte bulunmuştum. Bir küçük koli broşür ve bir top rulo afiş göndermişler sağ olsunlar.

Materyaller bugün geldi okuluma. Konu hakkında bilgi veren arkadaşa teşekkürler.

Bizim okula da bugün ulaştı materyaller. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. :+1:

Bizim materyallerimiz de bugün elimize ulaştı. Bir küçük kolide çok sayıda broşür, bir top rulo afiş ve 7-8 adet geçen yılın bazı aylarında çıkan yeşilay dergilerinden yollamışlar. Yeşilay'a ve bu konuyu açıp bizi bilgilendiren arkadaşımıza çok teşekkür ederim.

evet materyaller bana da dün geldi. el broşürleri 3 büyük afiş, 20-25 adet dergi, haber verenlere teşekkürler :)

Geri