Teknoloji Tasarım Öğretmeni BT Öğretmeni Olur Mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ok@n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ok@n

Site Gezgini
Eşimin okuluna, alan değişikliğinden teknoloji tasarımdan Bilişim Teknolojilerine atama yapıldı. 3 yıllık bir öğretmen. İlk atama olarak Teknoloji tasarım olarak atanmış. Tek Tas'tan bizim bölüme nasıl geçiş yapılıyor? Hangi bölüm mezunu olmak gerekiyor? Tam da eş durumundan eşimin okulunu yazacakken bana bu müstehak mı :(

tek tas olarak atanmış ama gerçekte branşı nedir onu bilmek lazım. bizim okuldaki tek tascı yemek hizmetleri öğretmeni. alan değişikliğine o da başvurdu olmadı. tek tascıların çoğu alan dışıda ondan.

1. Endüstriyel Teknoloji Öğretmenliği
2. İş ve Teknik Eğitimi Öğretmenliği
3. Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü (*)
4. Endüstriyel Tasarım Bölümü (*)
5 .Aile Bilimleri ve Tüketici Öğretmenliği,
6. Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği,
7. Ev-İş ve Ev Ekonomisi Öğretmenliği,
8. Ev Yönetimi Öğretmenliği,
9- İşletme Öğretmenliği,

Personel meb'de bu bölüm mezunları Tek Tas olarak atanır yazıyor ve bunların hiç biri bizim bölüme kaynak olarak gösterilmemiş.

Atanan arkadaşın hangi bölüm mezunu olduğunu öğrenip ona göre yorum yapmak en iyisi olacak sanırım...

Arkadaşlar bi ara böte tef olmasına bakılmaksızın bilişim teknolojileri öğretmenleri teknoloji tasarım öğretmeni olarak atanmıştı, muhtemelen şimdi de alan değişikliğinden geriye bt ye geçmiştir.

Arkadaşlar sanırsam 2011 de belli başlı bölümlere teknoloji tasarım öğretmeni olarak ilk atama yapıldı.Puanlar 78-76 olanlar o sene bilişim puanları yüksek olduğundan dolayı teknoloji tasarım öğretmeni olarak atandılar.Şimdi ise asıl branşlarına alan değişikliği ile dönüyorlar.Aynı sorun bendede var bt rehber olduğumve eş durumu ile tayin isteyeceğim okula tektastan bilişime geçen birinin alan değişikliğe ile geleceğeni duydum.Ve şubattan sonra okulundan olduğu belde mahalleye çevriliyor ve maalesef eş durumu gibi bir özür olmadığı için il içi tayinleri beklemem gerekecek.Ayrıca okuldaki tüm işleri bitirdim.Tam soluk alıyorken bu haber..

Geri