teknosa garanti hakkında bilgisi olan arkadaşlar öneriniz?

Kodla Büyü

seyyar

Aktif Üye
arkadaşlar teknosanın internet sayfasından toshıba kabtop aldım.makinayı garanti kapsamı içerisinde teknosa mağzası aracılığı ile garantiye yollladım.yasal işlem günü olan 30 iş günü bugün itibariyle bitti.ancak makinam gelmedi.işin garip yanı teknosa sorumlusu labtop kargoda diyor.diğer bir çalışan ise süre dolmuş aidesi olması gerekir.tabi sorumlunun dediği oldu ve beklemeye geçtik.teknosa müşteri hizmetlerini aradığımda ise biz servis ile görüşüp size dönücez diyor.
sizden yardım istediğim konu ben bu konumda makinayı almalımıyım yoksa aidesini almak için zorlamalımıyım? öneriniz :(

30 iş günün dolmuşsa yasal hakkın doğar. Dilersen ücret iadeni isteyebilirsin. Eğer kargoda diyorlarsa muhtemelen tamir edilmeden yollandı siz teslim alıp eve götürüp geri getireceksiniz ve yeni bir 30 gün süreci başlayacak. Hocam size tavsiyem pc teslim aldığınıza dair kağıda imza atmadan önce pc çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz. Eğer çalışıyorsa sorun yok, bilgisayarınızı alın ama eğer çalışmıyorsa hemen ücret iadesi isteyiniz.
Normalde Teknosa sağlam bir firmadır ama böyle aksilikler olabiliyor. Geçmiş olsun, 30 gün beklemek kolay değil.

oyalamaya devam ederlerse ürünü teslim ettiğinize dair belgeyle beraber tüketici hakları bürosuna gidebilirsiniz. hükümet konağında olur genelde.

Geri