Telefon Önerisi

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar tatilde telefonum kırıldı zaten yenileyecektim süreci kısalttı bu durum. Diyorum ki iPhone un 1-2 önceki modelini alsam ama hemen güncellemeleri alamaz elimde kalır diye korkuyorum, son çıkana o kadar para vermek istemiyorum. Benim için şuan en önemlisi kamera kalitesi, malum okullarda çekim yapıyoruz profesyonel kamera vs var ama aynı anda 2-3 organizasyon olduğu oluyor. Şunu da çözemedim şuan kendi telefonumun megapixeli birçok iphonedan iyi ama yine de arkadaşların telefonu çok daha iyi çekiyor. Velhasılı öneriniz varsa sevinirim

Sadece okulun değil kendimize de lazım oluyor, sonuçta kırıldı artık almışken her işime yarasın bari.
Yok profesiyonel okul çekimi felan. Hocam öğretmeniz biz öğretmen, hatırlatayım. Profesiyonel çekim gerekiyorsa anlaşsınlar firma ile çektirsinler. Enerjimizi öğrencilerimize daha faydalı olmak için harcamanız doğru olandır.

Öğretmenin bu tür görevleri yok. İşimiz eğitim öğretim.

22 yıllık bilişim öğretmeniyim. Bir kez bile elime telefon kamera alıp okul için çekim yapmadım. Kimse de çekim yaptıramaz.

Ama sizin garip konu başlıklarınıza da alıştık artık.

İyi günler

Son düzenleme:
iPhone sevdasını bir türlü anlamıyorum. Elimde Xiaomi Mi Note 10 var belki 5 yıla yakındır kullanıyorum. İhtiyacımı görmediği hiç birşey yok. Her işimi hala hızlıca görüyorum. Fotoğrafı da güzel.

Yahudiye siyonizme bu kadar para yedirme sevdası müslümana yakışmıyor bunun da hesabı sorulur. !

iPhone sevdasını bir türlü anlamıyorum. Elimde Xiaomi Mi Note 10 var belki 5 yıla yakındır kullanıyorum. İhtiyacımı görmediği hiç birşey yok. Her işimi hala hızlıca görüyorum. Fotoğrafı da güzel.

Yahudiye siyonizme bu kadar para yedirme sevdası müslümana yakışmıyor bunun da hesabı sorulur. !
Xiomi de Çinliler tarafından üretiliyor doğu Türkistan'da yaptıkları ortada. Almayalım onuda. Sen dışa bağimlisin bunu unutma. Hep beraber tepki koyalım tamam İsrail'in yaptıkları ortada coluk çocuk dinlemeden herkese kıydı terör devleti bu konuda kimsenin şüphesi yok. Ürünlerine protesto gösterilmesi de güzel bir hareket. Ama herşeyi müslümanliga Bağlamanızhiç samimi değil . Kaldı ki hesap Allah'a kul arasında sanane. Ben de mesela xiomi kullanıyorum iPhone almıyorum starbucksta kullanmam ama senin yaptığın şey hoş degil

Yok profesiyonel okul çekimi felan. Hocam öğretmeniz biz öğretmen, hatırlatayım. Profesiyonel çekim gerekiyorsa anlaşsınlar firma ile çektirsinler. Enerjimizi öğrencilerimize daha faydalı olmak için harcamanız doğru olandır.

Öğretmenin bu tür görevleri yok. İşimiz eğitim öğretim.

22 yıllık bilişim öğretmeniyim. Bir kez bile elime telefon kamera alıp okul için çekim yapmadım. Kimse de çekim yaptıramaz.

Ama sizin garip konu başlıklarınıza da alıştık artık.

İyi günler
Sayın hocam ben de her postuma salça olmanızdan, her şeyi olumsuza çevirmenizden bıktım usandım artık. Allah Muhammed aşkına yazmayın postlarıma artık. Tamam en çok hakkını arayan öğretmen sizsiniz en akıllı en kendini ezdlrmeyen sizsiniz adeta MFÖ deki sen neymişsin ben abi sizsiniz.
Ben de 18 yıllık öğretmenim sizden ne yapacağımı öğrenecek değilim.
Rabbim idarenize mübarek kandil günü sabırlar versin

Benim şuan kırılan telefonum da bu Hocam. Ama gerçekte. iPhone un çektiği fotoğraflarla aynı kalitede değil. Ben de ısrarla sizin gibi düşünüyordum, aynı açıdan çekilen fotoğrafların maalesef bende daha kalitesiz olduğunu gördüm. iPhoneun boykot ürünü olduğunu hiç düşünmemiştim Hocam. Dikey süpürge alırken Philipsin Dysonla aynı özelliklere sahip olmasına rağmen içime sinsin diye 1,5 kat ödeyip Dyson aldım ama bunda hiç aklıma gelmedi doğru söylüyorsunuz.
Hem kaliteli fotoğraf çeken, hem boykot ürünü olmayan ürün önerisi alayım o zaman🥰

Son düzenleme:
Sayın hocam ben de her postuma salça olmanızdan, her şeyi olumsuza çevirmenizden bıktım usandım artık. Allah Muhammed aşkına yazmayın postlarıma artık. Tamam en çok hakkını arayan öğretmen sizsiniz en akıllı en kendini ezdlrmeyen sizsiniz adeta MFÖ deki sen neymişsin ben abi sizsiniz.
Ben de 18 yıllık öğretmenim sizden ne yapacağımı öğrenecek değilim.
Rabbim idarenize mübarek kandil günü sabırlar versin
Hangi posta ne yazacağıma siz karar veremezsiniz. Her şey için post açmazsanız ben de daha az yazmış olurum 😊 Kimseye akıl vermiyorum. Düşüncelerimi söylüyorum. Dikkate alır yada almazsınız sizin bileceğiniz iş.

İdaremin sabıra ihtiyacı yok. Benim söylediklerim zaten olması gerekenler.

Son düzenleme:
Fotoğraf çekeceksiniz ya iPhone yada Samsung s serisi hocam. Xiaomi resimleri pastel boya gibi çekiyor. Bende note 10 pro var. Kamera 108 MP diyor ama mercek kaliteli olmazsa kaç piksel olursa olsun. Hocam 3 kuruşa 5 köfte olmuyor.

Arkadaşlar tatilde telefonum kırıldı zaten yenileyecektim süreci kısalttı bu durum. Diyorum ki iPhone un 1-2 önceki modelini alsam ama hemen güncellemeleri alamaz elimde kalır diye korkuyorum, son çıkana o kadar para vermek istemiyorum. Benim için şuan en önemlisi kamera kalitesi, malum okullarda çekim yapıyoruz profesyonel kamera vs var ama aynı anda 2-3 organizasyon olduğu oluyor. Şunu da çözemedim şuan kendi telefonumun megapixeli birçok iphonedan iyi ama yine de arkadaşların telefonu çok daha iyi çekiyor. Velhasılı öneriniz varsa sevinirim
İphone alırsınız almazsınız bilmiyorum ama iphone güncelleme noktasında Androidlerden her zaman daha iyi. İphone 13 iphone 17-18 çıkana kadar rahat güncelleme alır bence. Elinizde kalma ihtimali de olmaz.

Şuradan da inceleyebilirsiz.

Hani amiral gemisi dedikleri üst düzey telefonlara belki gelir ama zaten onlar da ucuz değil. 4 yıl sonra 2.el piyasası nasıl bir bakın.

Apple aşkından değil piyasa gerçeklerinden dolayı iphone daha iyi. İlk sahiplik maliyeti biraz fazla ama sonrasında çok eskitmeden değiştirmek daha kolay oluyor. Benim düşüncem bu yönde. Ha telefon alacak olsam realme 12 pro plus alırım o ayrı. Benim de bütçem ona yetiyor.

Son düzenleme:
Hocam hem kamerası güzel olsun (ki hakikaten kamerasından memnun kalırsınız) hem stabil çalışsın hem yazılımı güzel olsun hem uygun fiyatlı olsun yorulduğumda da masaj yapsın :) diyorsanız kesinlikle honor 200 ve 200 pro modellerine bakın. Ben honor 200 aldım kamera, stabilite, pil, hızlı şarj, performans cidden parasını hak ediyor. Ha bütçemi biraz daha zorlayıp 200 pro alsaydım daha muhteşem olurdu ama 30 bin lira vermek istemedim. Xioami alırsanız da redmi serisi almayın kameraları berbat oluyor. Direkt Xiaomi olanından alın derim ama honor'a mutlaka bakın.

Öğretmen arkadaşımız telefon için tavsiye istemiş. Bir öğretmenimiz hariç tavsiye yazan olmamış. Gerçekten öğretmen ve zümre arkadaşlarımızın kafası çok fena karışık durumda sanırım.

Bende telefon önerisi postunu görünce belki bir fikir olur bana da demiştim.

Öğretmen arkadaşımız telefon için tavsiye istemiş. Bir öğretmenimiz hariç tavsiye yazan olmamış. Gerçekten öğretmen ve zümre arkadaşlarımızın kafası çok fena karışık durumda sanırım.

Bende telefon önerisi postunu görünce belki bir fikir olur bana da demiştim.
Mi 14t, honor 200 ve honor 200 pro, realme 12 pro,xiaomi note 10 telefonları görmediniz mi?

Ben realme 12 pro alırdım dedim
Kimseye illa şunu al demem. Herkes bütçesi ve alışkanlığına göre tercih yapar. Herkes kullandığı telefonu kullanım amacına göre beğenir.

Birde 2, 3 nesil önceki iphone için görüş sormuş arkadaşımız onun içinde düşüncemi de yazdım.

Siz o kadar mesajdan bu 4 telefonu nasıl göremediniz merak ettim açıkçası.

İphone alırsınız almazsınız bilmiyorum ama iphone güncelleme noktasında Androidlerden her zaman daha iyi. İphone 13 iphone 17-18 çıkana kadar rahat güncelleme alır bence. Elinizde kalma ihtimali de olmaz.

Şuradan da inceleyebilirsiz.

Hani amiral gemisi dedikleri üst düzey telefonlara belki gelir ama zaten onlar da ucuz değil. 4 yıl sonra 2.el piyasası nasıl bir bakın.

Apple aşkından değil piyasa gerçeklerinden dolayı iphone daha iyi. İlk sahiplik maliyeti biraz fazla ama sonrasında çok eskitmeden değiştirmek daha kolay oluyor. Benim düşüncem bu yönde. Ha telefon alacak olsam realme 12 pro plus alırım o ayrı. Benim de bütçem ona yetiyor.
Note 9 pro var bende miui 15 guncellemesını de alacak 5 sene falan olacak toplamda . kötü değil. Ama telefonlarda ateş pahası. Bu planlı eskitme mevzuları da çok önemli. Acaba kaç kişi farkındadır ya da bilgisi vardır bu konudan

Screenshot_2025-01-26-22-18-19-024_com.android.chrome.webp

Hocam kimse önermemiş ama şuan telefon alsam poco x7 proyu tek geçerim.
poco=redmi. yani alt orta kesime hitap eden bir cihaz. kamerası kötü. malzeme kalitesi de. ayrıca yazılımı çok stabil olmadığı için tavsiye etmiyorum. ha iş görür mü? evet ama her şey kağıt üstünde göründüğü gibi olmuyor.

Size en uygun model Google Pixel 9 Pro gibi görünüyor ama maalesef ülkemizde satılmıyor.

Geri