Telefon değişimi yasal süre

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ftsz63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ftsz63

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arakdaşlar 18 ocakta lg g2 telefon aldım 25 şubatta ses karşı tarafa gitmiyor, boğuk gidiyor, telefon kapalı görünüyor şikayetiyle servise yolladım 1 ay geçtiği için değişim yapmıyorlar tamir edilecek diyorlar bende değiştirilmesini istiyorum hukuki bir açıdan değişim talep etme dururum varmıdır? yardımlarınızı bekliyorum

Aldığınız bir ürünü 7 gün içerisinde hiçbir gerekçe göstermeden iade edebilirsiniz diye biliyorum.

hocam ben telefonda değil ama başka bi elektronik parçada sıkıntı yaşamıştım.
servise gitti. müşteri temsilcisini aradım. bunun benim tam ihtiyaçlarımı karşılamadığını ve bir üst modelini almak istediğimi belirttiğimde iki cihaz arasındaki farkı ödeyerek bir üst modeli almıştım.
bi şansınızı deneyin isterseniz

telefonu değiştirmek için aynı hatanın 1 yıl içinde 3 defa tekrar etmesi gerek diye biliyorum.

dehencan' Alıntı:
telefonu değiştirmek için aynı hatanın 1 yıl içinde 3 defa tekrar etmesi gerek diye biliyorum.
telefonum fabrikasyon hatalı çıktı ama alır almaz hata vermeye başladı ama 1 ay içerisinde gönderemedim

ürünü iade almazlar tamir ederler ancak geri göndermede geç kalmişsınız. tamir edilsin de boş verin değiştirmeyi...

skydive707' Alıntı:
ürünü iade almazlar tamir ederler ancak geri göndermede geç kalmişsınız. tamir edilsin de boş verin değiştirmeyi...
doğru diyorsunuz tamir edilsin sıkıntı yaşatmasında

Geri