Telefon sapığına ne yapmalı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jolly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

jolly

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bir bayanın telefonuna musallat olan ve rahatsız eden birini nasıl cezalandırabiliriz?

kesin çözüm için savcılığa gidin.

üniversite yıllarında böyle durumlarda birkaç yöntem kullanırdık. erkek yurduna numarayı dağıtmak, bedava ev eşyası ilanı (çeşitli cazip ilanlar olabilir) vb tarzında. :) en güzeli de sahte face açıp kötü yerlere numarayı beni arayın diye eklemek. :mrgreen: ama güvenli yollarla bir internet kafeden yapmak (kamerasız)

Herhangi bir Chat sitesini aç numarasını kopyala yapıştır sabaha kadar fantezi yapsın. :mrgreen:

hasari' Alıntı:
Herhangi bir Chat sitesini aç numarasını kopyala yapıştır sabaha kadar fantezi yapsın. :mrgreen:

internet cafe yolu ile mi yapmalıyım sizce kendimi garantiye almak için?
yoksa ip adresini gizleyerek yapsamda olur herhalde

jolly' Alıntı:
hasari' Alıntı:

internet cafe yolu ile mi yapmalıyım sizce kendimi garantiye almak için?
yoksa ip adresini gizleyerek yapsamda olur herhalde
Gizlenmene gerek yok. Ama illaki önlem almak istiyorsan cafe de kör nokta bul kameraların çekim yapmadığı yere otur işe başla.

en iyisi savcılığa suçduyurusunda bulunmaktır ama bunun öncesinde sapığı uyarın birdaha araması halinde suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin bu bile bazen etkiliş oluyor.. Eğer ki hala devam ederse derhal suç duyurusunda bulunun

kaybil' Alıntı:
en iyisi savcılığa suçduyurusunda bulunmaktır ama bunun öncesinde sapığı uyarın birdaha araması halinde suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin bu bile bazen etkiliş oluyor.. Eğer ki hala devam ederse derhal suç duyurusunda bulunun
:+1:

1. savcılığa suç duyurusu, uzun sürer derseniz 2 numaraya göz atın.
2. Öğrenciler olmasaydı umumi biryerlere yaz başka sapıklar halletsin diyecektim ama diyemiyorum :mrgreen:
3. karakola git, amire aramasını rica et versin veriştirsin.
4. Bütün sitelere üye ol, bilgi mesajları ile bunalıma girsin. IP olayına dikkat, yok ya ne dikkat edicen birkaç site yazabilirim, üyelik ve para isteyen siteler, isterseniz biz arayalım diyen sitelerde var mesela

Bu kadar geldi aklıma daha sadist şeyler gelirse yazarım :puhaha:

buluşma teklif edin ve randevu yerinde eş dostla beraber ıslak odunlarda dalın kanıbozuğa. :scared:

patari' Alıntı:
1. savcılığa suç duyurusu, uzun sürer derseniz 2 numaraya göz atın.
2. Öğrenciler olmasaydı umumi biryerlere yaz başka sapıklar halletsin diyecektim ama diyemiyorum :mrgreen:
3. karakola git, amire aramasını rica et versin veriştirsin.
4. Bütün sitelere üye ol, bilgi mesajları ile bunalıma girsin. IP olayına dikkat, yok ya ne dikkat edicen birkaç site yazabilirim, üyelik ve para isteyen siteler, isterseniz biz arayalım diyen sitelerde var mesela

Bu kadar geldi aklıma daha sadist şeyler gelirse yazarım :puhaha:
hakediyorlar

numarayı herkese dağıt hocam. hani altyazı geçen siteler varya onlara dağıt.. :P :roll:

telefonunuzdan engelleme listesine ekleyin.Karşıya meşgul çalar.Sizin telefonunuz çalmaz sadece cevapsız çağrı görürsünüz.(bu uygulama samsung telefonlarda ve tüm marka akıllı telefonlarda var

hocam 1.si bir bay arkadastan yardim alin agir bir konusma ve küfür etkili gelebilir 2. numarayi engelleyin 3.chatt sohbet sitelerine numarayi verin en son savcılık ve numara degisimi...

Siz numarayı burda paylaşın hepimiz 1 kere arasak tırsar zaten bi daha cesaret edemez

tecrübeyle sabit yapılacaklar.savcılığa durumu tam anlatan dilekçe. kendiniz götürüp bi savcıya veriyorsunuz. gerisine karışmıyorsunuz. onlar mutlaka buluyorlar.

Savcılığa gidiyorsun..

Sakın sen arama, mesaj atma. kendini savunacak bir dayanağı olur.

Bir yanlış başka bir yanlışla düzelmez. Yani internete telefonunu vermek gibi. Haklıyken haksız yerine bile düşebilirsiniz. En güzeli savcılığa vereceğinizi belirtin. hala devam ederse savcılığa verin.

merak ediyorum savciliga veren kac arkadas var.??? verdin ne o hemen rahatsizlik vermesi kesilecekmi.? en basit yöntem arayacak biri basacak küfürü tehtidi bitti :) :lol: :lol:

ısrarlı aramalara karsın diğer numaraları acmadı ve sonunda telefonunu kapattı herhalde vazgecmiştir artık :D

Geri