Telefon tarifesi tavsiyedir

Kodla Büyü

pegasus777

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar,
Vodafone faturasız heryöne 500dk+1000 SMS+1GB internet 23 tl 30 nisana kadar geçerli...
Ben geçiş için başvuru yaptım uygun gibi isteyenler incelesin...

Süper Komple Paket 23 TL’ye 30 gün boyunca yurtiçi her yöne geçerli 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet içerir.
23 TL’ye her yöne 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet almak için Süper Komple Paketi’ni kampanya bitiş tarihinden önce SUPER KOMPLE yazıp ücretsiz kısa SMS göndererek satın alabilirsiniz. Ayrıca Vodafone Cep Merkezleri ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla da paketinizi alabilirsiniz.
Süper Komple Paketi her ay iptal edilmediği ve bakiyeniz yeterli olduğu sürece otomatik olarak yenilenir!
Süper Komple Paketi’nde kalan dakika, SMS ve interneti sorgulamak için SOR SUPER KOMPLE yazıp 7000'a ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi:

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/ ... _Paket.php

şimdi baktım yeni gelen yada taşıyana diyo bize ekmek yok

ben numaramı avea ya taşıdım. 500 dk 5000 sms 1 gb internet 19 TL hem de faturasız

ben avea dan taşımayı düşünüyorum. yeni tel. almıştım interete bağlanmışım yanlışlıkla 129 tl geldi 42 mb internete.
o yüzden vodafona taşıycam ayrıca çekmiyo avea bizim evde

vodafone'da paketiniz siz iptal etmediğiniz ve bakiyeniz yeterli olduğu durumda otomatik yenilenir. diyor.
Yani ben 50 TL yüklesem ve bunu hiç harcamasam her ay 500 dk+1000sms+1 GB internetim sürekli yenilenecek anlamınamı geliyor?

23 lira yüklüyoruz bir aylık bunu kesiyor sonra bir ay bitmek üzereyken tekrar 23 lira yüklüyoruz ve her ay bu böyle gidiyor sanırım

Geri