Telefon Tavsiye Edermisiniz? (Hiç Anlamıyorum)

Kodla Büyü

frezmb

Aktif Üye
Arkadaşlar hediye olarak telefon almayı düşünüyorum.
Ben uzun yıllardır telefon almadığım için pek anlamıyorum.
Öğrencilerime sordum biraz (Dersten anlamıyorlar ama maşallah telefon deyince coşuyorlar)
Onların dedikleri
Androld olsun
Süper Amoled Ekranı olsun gibi cümleler kurdular.

Şu özellikleri olmalı
En az 5 Megapixel kamera(Tercihen Daha yüksek olabilir)
Ücretsiz Bulacağım ve rahat güncelleyebileceğim Navigasyona destek verecek
Wireless ağlara bağlanabilecek
Nokia, Samsung veya Sony Ericson olabilir.

Bu şartları sağlamak kaydıyla fiyat/performansta en iyi dediğiniz size göre hangi modeli tercih etmeliyim.

Şimdiden teşekkürler cevaplar için.

Nokianın sınırsız ovi maps özelliği ile satılan telefonlarıyla ücretsiz navigasyon işini halledebilirsiniz. Mesela Nokia C5-03, Nokia 5800. C5 in 5 mp kamerası, 5800 ın 3.2 mp kamerası var. Fiyatları sırayla 410 - 480 civarında. Ama bunlarda android, amoled falan yok.

Samsungun Galaxy Ace modelinde 5 mp kamera var, android de var ve ücretsiz navigasyon uygulamalarını bulabilirsiniz. Ekran tft, fiyatı 720 civarında.

Super Amoled, android, 5 mp, sonradan ücretsiz navigasyon uygulaması hepsi birarada isterseniz Samsungun Galaxy S modeline bakın, fiyatı 1200 civarında.

Cevaplar için teşekkür ederim. Modelleri inceleyeceğim.
Bu telefonlar böyle giderse
10-15 yılı bulmaz Bilgisayar alanlarında mobilite diye dallar açılacak.
Eskiseden süperdi ya. Oyun mu yılan var daha ne olsun diyoduk :)

ben samsung s5253 ü tavsiye ediyorum. istediğiniz özelliklerin tamamı var, fiyatı da çok iyi. ben bu telefonu kendime almıştım. beğendiğim için eşime de aldım. memnunum memnunuz:)

kemal172' Alıntı:
samsung s5620 monte süper bi telefon hocam

eşim almış hepsiburadadan ikimize birer tane ...5 aydır kullanıyoruz...çok memnunuz..
şık bir telefon,fiyatı uygun özellikleri de çok güzel...alan memnun kalır bence

hocam ben de modelden falan anlamam işime yarayacak kadar özelliklere sahip olsun yeter. marka olarak nokia dan şaşmam.

Hocam dokunmatikmi düşünüyosun yoksa klavyeli mi? Dokunmatik düşünüyorsan Nokia C 7 tavsiye ederim. 750 tl civarında. Ama Klavyeli düşünüyorsan Nokia E 72 680 tl civarında Her ikisinede Garmin navigasyon sistemini ve çeşitli uygulamaları kurabiliyorsun. Diğer saydıklarından Android işletim sistemi yoktur. Nokialar symbian işletim sistemini kullanırlar. wifi v.s lerin tümü bu iki telefonda da mevcuttur. kaliteli video çekimleri mevcuttur. Müzik ve ses sistemleri güzeldir. Ekolayzırından tutta bir sürü özellikleri mevcuttur. 5 megapiksel ve 8 megapiksel çözünürlüğe sahip kameraları mevcuttur. Bir blackberry bold'un yaptığı işlemlerin tümünü ve fazlasını yapmaktadır. Ayrıca Nokia bu işte farklı bir markadır diye düşünüyorum...

Hocam ben bu tarz şeyleri çok araştırırım. Kesinlikle 6 aydır kullanıyorum Samsun s5620 monte. Harika bir telefon inan aldığına hiç pişman olmazsın. Fiyatı o özellikte bir telefon için çok uygun. Artık forum takip etmeyi bırak SAMSUNG s5620 monte git siparişi ver.

Geri