Telefon Tavsiye...

Kodla Büyü

ctrl+alt+delete

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar.okuldan bv,i arkadaş m.p.3 player almak istiyor.arabaya aux tan bağlayıp dinlemek için 70 80 tl yi gözden çıkarmış.o fiyata onu alacağına telefon al daha iyi hem müzik dinler hem de fener ajanda vs olarak kullanırsın dedik ve fikrini değiştirdik.70 ila 100 tl arası day mobile bb mobile markalı m.p.3 m.p.4 çalan telefonlar var.nasıl birşey bilmiyorum bilenler düşüncelerini paylaşabilirimi

hocam 70-80 e telefon alınmaz

arabaya aux tan bağlanıp müzik dinleyeceğim diyorsan al sana en iyi ürün

5 sene kullandım çok memmunum araba için mükemmel

ony NWZB172 USB özellikli 2 GB WALKMAN MP3 Player 5 farklı seçeneği ile karşınızda. Doğrudan usb bağlantısı ile sony walkman mp3 çalarınızı uyumlu ses sistemine veya oto teybinize bağlayabilirsiniz. 3 dakikalık hızlı şarj ile 90 dakikaya kadar, tam şarj ile 18 saate kadar müzik dinleyebilirsiniz.

Hafif kompakt tasarımı, büyük düğmeleri, giysinize, çantanıza, kemerinize veya cebinize takabileceğiniz klips ile walkman mp3 playerınızı yolda kolayca kontrol edebilirsiniz.

Üstelik, Sony NWZB172 mp3 playeri düşük sesle dinlerken tek tuşa basarak bası arttırabilir, dilerseniz ZAP düğmesine dokunarak şarkıların kısa özetini dinleyebilirsiniz.

http://www.teknosa.com/urunler/11036142 ... player#url

ses kalitesinin yanında 3 dakika şarj ile 90 dakika çalıyor ve en az 15 saat kesintisiz müzik sağlıyor. 5 senedir hiç şarjı bitip te müziksiz kalmadım arabada :+1:

Ayrıca 80 tl

kafkas' Alıntı:
ses kalitesinin yanında 3 dakika şarj ile 90 dakika çalıyor ve en az 15 saat kesintisiz müzik sağlıyor. 5 senedir hiç şarjı bitip te müziksiz kalmadım arabada :+1:

Ayrıca 80 tl

:alkis:

Sayfa yayından kaldırılmış ya da yazmış olduğunuz
adres bilgisi hatalı olabilir.

linki tıklayınca bu mesaj geliyor

Hocam linkten kaynaklı herhalde teknosa sayfasında var. 2 gb lık ideal bence :+1:

Geri