Play Store da olabilir normal indirilmiş apk de olabilir hocam.programın apk sını google play store den mi kuracağız yoksa apk dosyasını telefona atıp ordan mı çalıştıracagız
Programsız bu şekilde yapabilirsiniz.
NOT: Alttaki Youtube linki, MEB hattındayken görünmüyor.
O yüzden tırnak içinde ekliyorum.
"youtu.be/Tm4etcE25KE"
HOCAM BU YÖNTEM WİNDOWS 7 DE YAPILABİLİYOR MU. NASIL YAPILIRProgramsız bu şekilde yapabilirsiniz.
"youtu.be/Tm4etcE25KE"
Bugün denedim olmadı bu yöntem. Bizde kablosuz ağ yok. Telefon ve ET aynı ağda değildi. Ondan kaynaklı mı acaba?Programsız bu şekilde yapabilirsiniz.
"youtu.be/Tm4etcE25KE"
Bugün denedim olmadı bu yöntem. Bizde kablosuz ağ yok. Telefon ve ET aynı ağda değildi. Ondan kaynaklı mı acaba?
Hocam bunun için tahta ve telefonun aynı ağ üzerinde olması filan gerekiyor mu?
arkadaslar pc ve telefon bağlantısı ne ile kuruluyor bluetooth mu yoksa aynı ağa bağlanarak mı
MERHABA ARKADAŞLAR. ÖĞRENCİLERE SUNUM YAPILIRKEN TELEFONDA O ANDA YAPILAN BİR KONUŞMA YADA GÖRÜNTÜLÜ ARAMAYI AKILLI TAHTAYA AKTARIP ÖĞRENCİLERE İZLETME İMKANI VAR MI?
Valla zaten wifi şifresini sağır sultan duydu hocam. Ben şahsen kablo bağlantıyı çıkarıp tahtayı wifi ile bağlayacağım ağa. Daha sonra bu uygulamayı kurup arkadaşlara tanıtacağım. Bu konuda arkadaşlardan çok talep var, o yüzden onları bir şekilde dizginlemem lazım. Ayrıca programı çok incelemedim ama ekstraları da var, mesela mouse olarak da kullanılabiliyor, bilgisayarı kumanda etmek amacıyla.kabloyla bağlıyız zaten fatih ağına, illa kablosuz mu olacak hocalarım? o zaman kullanışlı değil gibi wifi şifresini gir öğrencilere göstermeden vs..