Telefonu televizyona baglamak

Kodla Büyü

zambak06

Aktif Üye
Arkadaslar elimde bir adet sony c5 ultra telefon. Bir adet lcd televizyon ( akilli degil) -1 adet hdmi kablo (mml, hdmi ve usb 3 lu basli) var. Telefonumu televizyona baglayabilirmiyim. Nasil yapilir. Televizyonun modu degistiriyor mu yani av1, av2 yada pc moduna mi getiriliyor. Ekrani aktarmak icin tabletten bir ayar yapiliyormu. Laptoptaki gibi fn+f4 kombinasyonu gibi bir ayar lazim mi? Daha once yapan varsa anlatabilir mi.

Not: arastirma yaptim ama hep anlatimlar akilli tv ye goreydi. Akilsiz tv lere gore bir aciklama bulamadim

hocam belki şöyle olabilir, airmore uygulaması ile telefonunuzun görüntüsünü laptop a aktarırsınız laptop un görüntüsünüde hdmi kablosu ile tv ye aktarırsınız. denemek lazım.

hocam ben laptop zaten kullanırım. teli kullanarak direk dizi film izlemek amacıyla bu işlemi yapmayı planlamıstım. laptopu aradan çıkarmak istiyorum. anlatabildim mi. cevabınız için teşekkürler

tv de usb girişi varsa telefonu usb den bağlayın. harici birim olarak algılayıp gösterir.

usb den bağlayınca depolama birimi olarak gözükür.
böyle adaptörler yerine mini hdmi kullanın direk tek kablo.

Telefonun mini hdmi desteği varsa hdmi den direk takabilirsiniz hdmi desteği yoksa zor

Geri