Telekom en ucuz tarifeler hangisi?

Kodla Büyü

El-Aziz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sadece interneti kullanmak için en uygun sabit telefon tarifesi hangisi? Ben sadece internet için kullanıyorum ve ayda 25 TL civarı fatura ödüyorum. Daha uygun bildiğiniz bir tarife var mı?

bende ttnet kullanıyorum sınırlı tarifeden sınırsıza gemek istiyorum hatta şu yalın internete geçmek istiyorum ama geçiş yapmak için illa telekoma gitmek mi gerekiyor arasak olmuyormuki?

eğer bitmediyse ve güneydoğu da iseniz gap tarifesi var ayda 12.5 tl ye.
Kod:
GAP AVANTAJ TARİFESİ

GAP Avantaj Tarifesi 11 Haziran 2012 tarihi itibariyle yeniden abone alımına açılmıştır.
    Aylık paket ücreti tüm vergiler dahil 12,50 TL’dir.
    Tarife kapsamında 3.000 dakikaya kadar şehir içi görüşmeler ücretsizdir.
    3.000 dakika limitini aşan şehir içi görüşmeleriniz dakikası 12,6 kuruş üzerinden ücretlendirilir.
    Şehirler arası görüşmeleriniz dakikası 12,6 kuruş üzerinden ücretlendirilir.
    GSM görüşmeleriniz dakikası 37 kuruş üzerinden ücretlendirilir. 
    Akşam 7’den Sabah 7’ye şehir içi ve şehirler arası tam 3.000 dk. bedava konuşma hakkı tarifeye dahildir. 
    GAP Avantaj Tarifesi Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinde ev telefonu aboneliği yaptıran veya olan müşterilerimiz tarafından tercih edilebilir.

Gap tarifesi iyiymiş de ben güneydoğuda yaşamıyorum. Arkadaşlar sizler ne kadar ödüyorsunuz sabit telefon için?

Ben internet için telefon hattı çektirdim bana aylık 17.5 TL olacağı söylendi.
Yalın ADSL için;
444 0 375 ttnet müşteri hizmetleri.
Telefon tarife bilgileri için müşteri hizmetleri;
444 1 444
Numaralarından bilgi alabilirsiniz.

bırak şu ttneti ya.sömürüden başka bir şey bilmiyor.hala tekelliğini sürdürmek için var gücüyle çalışıyor.

ttnet yalın 8mbite kadar limitsiz 12 ay taahhüt var:
Yalın NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar Limitsiz 59,99 TL x 12 ay
+ Yeni aboneliklerde 30 TL bağlantı ücreti ayda 2,5 TL taksitle 12 ay boyunca TTNET faturasına yansıtılır
+ TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve ADSL internet hizmeti aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır.
+ TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olan ve ADSL internet hizmeti aboneliği bulunan mevcut abonelerden bir defaya mahsus 8 TL geçiş ücreti alınır.

Yani toplamda aylık 63-64TLye geliyor.

lion26' Alıntı:
bırak şu ttneti ya.sömürüden başka bir şey bilmiyor.hala tekelliğini sürdürmek için var gücüyle çalışıyor.
Bizim hakkı müstehakımız. Bu bile bize az. :sleep:

Geri