telekom u nereye şikayet edebilirim

Kodla Büyü

güneşimm

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 1 ay oldu internetim yok kablolar kopmuş arıza kaydı bırakıyorum bişey yapılmıyor ben de bizzat telekoma gittim hep siz gidin biz geleceğiz diyorlar 4-5 defa gittim en son gidişimde zaman veremeyiz işlerimiz yoğun yetişemiyoruz falan dediler ben de sinirlendim tartıştım bi güzel karar verdim şikayet edecem nereye şikayet edebilirim acaba?

Arızanın zamanında giderilememesinden kaynaklanan Kusurlu hizmetten dolayı alamadığınız hizmetin, ücretinin arızanın giderilmediği tarihlerde fatura ya yansıtılmamasını talep eden dilekçenizi telekom evrakına kayıt ettirtin.
Fatura ederlerse Kaymakamlık tüketici hakları hakem heyetine başvurun.

ben iki sene önce taşındığım evime telefon hattı çektiremedim bir türlü hala bekliyorum iki seneyi geçti hala gelip hat çekecekler çok yoğun işleri
merkeze şikayet ettim kaçkere boş
fatura ödemedim hiç ama iki yıldır evde internet yok

güneşimm' Alıntı:
merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 1 ay oldu internetim yok kablolar kopmuş arıza kaydı bırakıyorum bişey yapılmıyor ben de bizzat telekoma gittim hep siz gidin biz geleceğiz diyorlar 4-5 defa gittim en son gidişimde zaman veremeyiz işlerimiz yoğun yetişemiyoruz falan dediler ben de sinirlendim tartıştım bi güzel karar verdim şikayet edecem nereye şikayet edebilirim acaba?

maalesef kaçınılmaz.. o yüzden sen öyle istiyormuşsun ve parayı gönüllü veriyormuşsun gibi kandır kendini.

TURK.NET'e geçin hocam. Telefonla arayıp arıza kaydı oluşturduğumda servis gelip yapana kadar internete erişemediğim zamanı kuruşuna kadar faturadan düşüyorlar.

Soğolun sayın hocalarım bugün yine gideceğim bakalım inş çözülür yazılılar not girişleri internet olmadan nasıl yapacam :(

Geri