nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,932 30 Ekim 2013 #1 Fatih projesi ile ilgilenen türk telekomun numarası nedir arkadaşlae....
nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,932 30 Ekim 2013 #2 sistem odasından çok ses geliiyo....
fatihkultukturkan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,274 30 Ekim 2013 #3 Türk Telekomun ilgilendiği zannetmiyorum. Bence eğitici arkadaşlara durumu bildirin. onlar ilgili kişilere daha çabuk ulaşacaklardır.
Türk Telekomun ilgilendiği zannetmiyorum. Bence eğitici arkadaşlara durumu bildirin. onlar ilgili kişilere daha çabuk ulaşacaklardır.
karesiweb Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 450 30 Ekim 2013 #4 fatihkultukturkan' Alıntı: Türk Telekomun ilgilendiği zannetmiyorum. Bence eğitici arkadaşlara durumu bildirin. onlar ilgili kişilere daha çabuk ulaşacaklardır. Genişletmek için tıkla ... :+1:
fatihkultukturkan' Alıntı: Türk Telekomun ilgilendiği zannetmiyorum. Bence eğitici arkadaşlara durumu bildirin. onlar ilgili kişilere daha çabuk ulaşacaklardır. Genişletmek için tıkla ... :+1:
fatihkultukturkan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,274 30 Ekim 2013 #6 nese1982' Alıntı: tm bide onu denemek lazım... Genişletmek için tıkla ... hangi ildesiniz hocam. Merak ettiğim modem taktılar mı yoksa sizin adsl modemi mi sistem odasına taşıdılar?
nese1982' Alıntı: tm bide onu denemek lazım... Genişletmek için tıkla ... hangi ildesiniz hocam. Merak ettiğim modem taktılar mı yoksa sizin adsl modemi mi sistem odasına taşıdılar?
nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,932 30 Ekim 2013 #7 emin değilim hocam. sistem kurulurken ben sorunlu değildim. ancak bizden bi talepleri olmamıştı . herşeyi kendileri halletti demişti önceki arkadaş...
emin değilim hocam. sistem kurulurken ben sorunlu değildim. ancak bizden bi talepleri olmamıştı . herşeyi kendileri halletti demişti önceki arkadaş...