C cakir528 Aktif Üye Mesajlar 198 9 Ocak 2011 #1 arkadaşlar meslek lisesi temel elektronik ve ölçme 1.dönem 2.yazılı ortak sınavı hazırlayanınız var mı?test yapacağız.paylaşırsanız sevinirim.
arkadaşlar meslek lisesi temel elektronik ve ölçme 1.dönem 2.yazılı ortak sınavı hazırlayanınız var mı?test yapacağız.paylaşırsanız sevinirim.
M mustafaakinci Aktif Üye Mesajlar 146 9 Ocak 2011 #2 cakir528' Alıntı: arkadaşlar meslek lisesi temel elektronik ve ölçme 1.dönem 2.yazılı ortak sınavı hazırlayanınız var mı?test yapacağız.paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... buyur hocam 2 grup Ekli dosyalar Desktop.rar Desktop.rar 123.1 KB · Görüntüleme: 3,886
cakir528' Alıntı: arkadaşlar meslek lisesi temel elektronik ve ölçme 1.dönem 2.yazılı ortak sınavı hazırlayanınız var mı?test yapacağız.paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... buyur hocam 2 grup
C cakir528 Aktif Üye Mesajlar 198 9 Ocak 2011 #3 teşekkür ederim de hocam ben test yapmayı düşünüyodum.diğer sınıflarla ortak yapacağımız için test yapacağız.3 farklı hoca var.
teşekkür ederim de hocam ben test yapmayı düşünüyodum.diğer sınıflarla ortak yapacağımız için test yapacağız.3 farklı hoca var.