Temizlik ürünü

Kodla Büyü

elzonur

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Lab için bilgisayarların tozunu temizlemek için küçük süpürgelerden arıyorum ama bulamıyorum internetten satan bi adres verebilirmisiniz bana

yakaladinyakaladin.com bitenekadar.com gibi internet ucuzluk pazarı sitelerde ara ara geliyor. Geçen gün görmüştüm 1-2 gün sonra alırım diye bırakmıştım, bitmiş :) Görünce hemen almak gerekiyor.

Hocam ben kompresor aldım senede bir defa kasaların içini açıyorum,

tabi bahçeden yapıyorum bu işlemi, kompresorle ufluyorum.

oda bi seçenek tabi ii olabilir bi bakayım nette kompresörlere ne kadar fiyatları

valla bende düşünüyorum kullanan varsa veya başka tavsiyesi olan varsa bi yazsın llütfen

Slink'i biz de kullanıyoruz. Gayet başarılı bir ürün. Ancak gittigidiyordakine göre pahalı, bence gittigidiyordaki de denenebilir. 20-30 TL riske atmaya değer diye düşünüyorum.

gittigidiyor dan almıştım bende
34 milyon gıbydı bır zamanlar
ama baktım aynısını göremedim
yukarıdaki linklerde olanlar işinizi görür hocam
bence bir bilgisayar öğretmeninde mutlaka olması gereken bir alet

RoboTek' Alıntı:
hocam kompresörler 60 tl ben kendim için almıştım okulda bilgisayarların içlerini de temizlerdim.Masa ve kasa üstleri için ıslak mendil kullan.Monitör için köpük tek seferde ayna gibi olur.klavye için de ucuz bir bidon kolonya 3tl kullan derste pamuğa dök öğrencilere temizlet hem sınıfta kokar.Aldığın yerden içine esans da koydur.
Bt sınıfını mutlaka elektrikli süpürge ile süpürt hafta 3 kez paspaslattın mı tamamdır.
tavsiyeler için saol. uymaya çalışıcam

Geri